27 Οκτωβρίου 2012

Η ναζί η Μέρκελ προσπαθεί να συκοφαντήσει τον πατριώτη Γιώργο Τράγκα!!! Άκου 'κει!! Ο Γιώργος λεφτά στην Ελβετία! Αν είναι δυνατόν! Τι απάντησε ο γίγαντας;Ο καλός δημοσιογράφος πρέπει να βλέπει μακριά! Να οσμίζεται δηλαδή, από το 1995 την κρίση που θα έρθει το 2010 και να στέλνει τα λεφτά του στην Ελβετία (που έδινε τότε τόκο 1% ενώ...
η Ελλάδα 10%, για αυτό κι εσύ, για να μη ...ξοδιαστούν οι ελληνικές τράπεζες, τα ΄στελνες στις Ελβετικές). Γειά σου ρε Γιώργαρε πατριώτη! Μαζί θα συντρίψουμε τους προδότες και τους Τσολάκογλου. Μπροστά εσύ και πίσω εμείς. Τα λες ωραία άλλωστε, αυτό μετράει στις μάζες ημών των χαχόλων.
Άλλωστε, εσύ έχεις το φοβερό πλεονέκτημα να έχεις δικό σου μικρόφωνο και όλο το χρόνο για να τα μπαλώσεις (το ραδιόφωνο δεν είναι διαδραστικό, οπότε -χωρίς αντίλογο- θα έχεις την άνεση να τα μπουρδουκλώσεις). Don't worry, όλα θα κουκουλωθούν όπως πάντα.

όλα τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ εδώ

Υ.Γ.Πρόκειται για τον δημοσιογράφο, δεν είναι συνωνυμία, το επιβεβαίωσε ο ίδιος και η απάντησή του μέσω του λογαριασμού του στο facebook ήταν η εξής:

«Επειδή διάβασα την «Λίστα Λαγκάρντ» και είδα το όνομα μου στον αριθμό ‘’εννιακόσια πενήντα τόσο’’ κατέληξα στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλη αυτή η ιστορία, δεν είναι μόνο προϊόν υποκλοπής όπως αποφάσισαν τα γαλλικά και ιταλικά δικαστήρια, αλλά είναι ένα προϊόν συρραφής ονομάτων και ενδεχομένως εκτεταμένης πλαστογραφίας. Κυρίως όμως είναι αναξιόπιστη. Και εξηγούμαι: (για να μην τρελαθούμε κιόλας)…

Στη δεκαετία του ’90, πριν από 20 ακριβώς χρόνια, ξεκίνησα ως καταθέτης -αποταμιευτής στη τράπεζα Midland Αθηνών. Η τράπεζα αυτή εξαγοράστηκε από την HSBC λίγο αργότερα. Το 2000-2001, δηλαδή πριν από περίπου 12 χρόνια(!) εγώ έπαψα να είμαι καταθέτης και πελάτης αυτής της τράπεζας.

Τώρα λοιπόν ξαφνικά, ανακαλύπτω, ότι το 2012(!) είναι το όνομα μου μέσα σε μία «Λίστα» η οποία έκανε το γύρω των υπηρεσιών του κράτους, σε cd και στικάκια… Εάν μιλάμε για την ίδια λίστα….

Και αναρωτιέμαι: Πόσοι σ’ αυτή τη «Λίστα» είναι πρώην πελάτες όπως εγώ; Πόσοι και από ποιους είναι ‘’σφηνωμένοι’’; Και πόσων τα ονόματα έχουν ‘’συρραφεί’’ προκειμένου να εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες, πολιτικής και ηθικής σπίλωσης;…

Άλλωστε, περνάμε τα όρια του γελοίου, όταν στη λίστα αναφέρεται και το όνομα αποβιώσαντος πολιτικού…

Έχω αρχίσει μάλιστα να πιστεύω, ότι αυτό το θέμα κινήθηκε σκόπιμα απ’ έξω και για επικοινωνιακούς λόγους στο εσωτερικό της Ελλάδος. Και δεν αναφέρομαι στον περιοδικό που την δημοσιεύει.

Πρόκειται για μία ιστορία που οι αποδέκτες της, ήξεραν εξ’ αρχής ότι δεν αποτελεί επίσημο απόσπασμα από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό αρχείο. Γιατί η λίστα Φαλτσιανι, δεν είχε μόνο έλληνες. Επομένως θα μπορούσε κάποιος να πάρει και ονόματα από τον … Χρυσό Οδηγό(!), πριν παραδώσει CD ή στικάκι. Εδώ, αναφέρονται πρώην πελάτες προ δεκαετιών(!) αλλά και αποβιώσαντες(!)….

Ξέρω ότι ενοχλώ ΠΟΛΥ και ΠΟΛΛΟΥΣ τη τελευταία 3ετία….

Τους είναι δύσκολο να πιστέψουν, ότι ένας δημοσιογράφος-εκδότης- παραγωγός και επιχειρηματίας στον χώρο των ΜΜΕ- όπως η αφεντιά μου- μιλάει πολύ…»