21 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη φρουρός ασφαλείας βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για κακουργηματικού χαρακτήρα οικονομικές απάτες.

Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή, μπροστά από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια τυχαίου τροχονομικού ελέγχου αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία των δυο επιβαινόντων, έπιασαν λαβράκι. Από τη διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε ότι ένας εκ των δυο, ηλικίας 34 ετών, αναζητούνταν για υπόθεση υπεξαίρεσης και απάτης.

Σε βάρος του 34χρονου, ο οποίος αρχικώς δήλωσε ότι είναι μέλος της προσωπικής ασφάλειας βουλευτή Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης για υπόθεση υπεξαίρεσης και απάτης.

Ο συλληφθείς στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και να οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου ν’ απολογηθεί για την υπόθεση με την οποία βαρύνεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Α.Τ Λευκού Πύργου ο συλληφθείς απέφυγε να επαναλάβει ότι ήταν μέλος της προσωπικής ασφάλειας βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Μακεδονία, που ανέδειξε το θέμα, αστυνομικοί σχολίαζαν χθες πως ο κατηγορούμενος όλο αυτό το διάστημα ενδεχομένως να ακολουθούσε σε διάφορες εκδηλώσεις τον βουλευτή, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, ήταν μέλος της προσωπικής ασφάλειας του, παρότι γνώριζε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δικαιοσύνη.