14 Οκτωβρίου 2012

Μιχαλολιάκος: Tους πείραξε το Χυτήριο και όχι το ΓΕΣ

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγης συγκρίνει το "ντου" στο υπουργείο με αυτό στο Χυτήριο

Άρθρο για τα γεγονότα στο Χυτήρο έδωσε στην δημοσιότητα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Στο κειμενο του συγκρίνει το ντου στο ΓΕΣ με τα επεισόδια πιυ πρωτοστάτησαν χρυσαυγίτες στο Χυτήριο και χαρακτηρίζει την Ελλάδα του 2012 "γραικυλιστάν"

Το κείμενο του:


"Μόλις πριν λίγες ημέρες, έγινε εισβολή στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από απεργούς. Σπάσανε τζαμαρίες, σπάσανε πόρτες, οι εκτελούντες χρέη σκοπού υπεχώρησαν ατάκτως και όλα αυτά έγιναν παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Όμως, δεν είδαν τίποτε τα κανάλια... Δεν είδαν τίποτε οι "ευαίσθητοι" δημοσιογράφοι! Είδαν μόνον τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην δίκαιη διαμαρτυρία εκατοντάδων Ελλήνων έξω από το θέατρο "Χυτήριο", χωρίς να σπάσουν καμμία πόρτα, χωρίς να πραγματοποιήσουν καμμία εισβολή. Τους άλλους, τους βουλευτές της αριστεράς, που εισέβαλαν μαζί με τους πολίτες στο Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν τους είδε κανείς, δεν ασκήθηκε εις βάρος τους καμμία κριτική, δεν ανέφεραν καν τα ονόματά τους...

Θα μου πείτε τι είναι το Γενικό Επιτελείο Στρατού μπροστά στο θέατρο "Χυτήριο" όπου επρόκειτο να λάβει χώρα μία παράσταση βάναυσα βλάσφημη για το θρησκευτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού; Τι είναι ένα στρατόπεδο μπροστά σε ένα θεατρικό σανίδι επάνω στο οποίοι κάποιοι θα προσέβαλαν το θρησκευτικό αίσθημα της επικρατούσας, σύμφωνα με το Σύνταγμα, θρησκείας των Ελλήνων;

Έτσι τα μετρούν οι "ενημερωτές" μας... Οι οποίοι "ενημερωτές", μάλιστα ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας, μιλώντας γενικά και αόριστα για μία… θεατρική παράσταση και παραλείποντας (όχι τυχαία βέβαια) να αναφέρουν ότι στην παράσταση αυτή παρουσιαζόταν ο ίδιος ο Χριστός και οι Απόστολοι σαν ομοφυλόφιλοι, που κάνουν πιάτσα. Ήξεραν πολύ καλά ότι αυτό δεν έπρεπε να το πουν. Μισές αλήθειες, ολόκληρα ψέματα και στην πυρά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όλα αυτά δήθεν εν ονόματι της ελευθερίας. Την ίδια ώρα που αυτοί οι αριστεροί έχουν κάνει σε αυτήν την χώρα δεκάδες αντισυγκεντρώσεις, που απαγόρευσαν στην πραγματικότητα να προβληθεί η ταινία "Ελένη" του Γκατζογιάννη στον κινηματογράφο, απαγόρευσαν την παρουσίαση του βιβλίου "Η Μαύρη βίβλος του κομμουνισμού" και έχουν κατά καιρούς κάψει δεκάδες βιβλιοπωλεία! Για όλα αυτά δεν υπήρχε ευαισθησία.

Από τη μία πλευρά, λοιπόν το ΓΕΣ, από την άλλη το θέατρο "Χυτήριο" και με τις ευλογίες των νταβατζήδων των ΜΜΕ ένα τεράστιο χυτήριο μια ολόκληρη χώρα, στο οποίο συστηματικά επιχειρούν να λειώσουν και να κάνουν ένα ρευστό πολτό κάθε Ιδανικό του Έθνους. Αυτό είναι το γραικυλιστάν του 2012, αυτή είναι η μονόπλευρη δήθεν δημοκρατική ευαισθησία των καναλιών της τσόντας και των τουρκικών σήριαλ"

Ν.Γ.Μ

parapolitika.gr