23 Νοεμβρίου 2012

Επενδύσεις 100 εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα προγραμματίζει η Lidl Hellas

Την επέκταση και ανακαίνιση του δικτύου καταστημάτων της, αλλά και των αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων προετοιμάζει για την επόμενη τριετία η γερμανική εταιρεία, θέλοντας "συνειδητά να προσδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον" και να στηρίξει τις 50.000 οικογένειες που βρίσκονται πίσω από τους προμηθευτές της.

Σύμφωνα ανακοίνωσή της η εταιρεία επισημαίνει ότι, μέσα σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται από επενδυτική επιφυλακτικότητα, επιθυμεί να προσφέρει ασφάλεια προγραματισμού στους περισσότερους από 1.500 Ελληνες προμηθευτές της αλλά και στις 50.000 οικογένειες που βρίσκονται πίσω από αυτούς.

«Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επιβαρύνουν την τρέχουσα περίοδο την Ελλάδα, η Lidl Hellas στηρίζει με τη 16χρονη παρουσία της την εγχώρια αγορά, στην οποία έχει ήδη επενδύσει περισσότερο από 1 δισ. ευρώ. Σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται κατά βάση από επενδυτική επιφυλακτικότητα, κλείσιμο εργοστασίων και μετεγκαταστάσεις στο εξωτερικό, η Lidl Hellas θέλει συνειδητά να προσδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση.