09 Νοεμβρίου 2012

Ψέμματα λέει ο Καμμένος στους ΑΕροψεκασμένους Έχουν ήδη πάρει 170.000 ευρώ από την Αττικής και έχουν κάλυψη για 2,5 εκ!

Χθες ο Πάνος Καμμένος τάισε πάλι κουτόχορτο τα γίδια που τον ακολουθούν και πιστεύουν τις παπαριές του για τραπεζίτες και τοκογλύφους. Έγραψε στο twitter ότι δεν έχουν πάρει λεφτά και περιμένουν, αφού μπουρδούκλωσε της κρατική επιχορήγηση (που δεν έχει καμία σχέση με δάνειο από Τράπεζα Αττικής) προκειμένου να θολώσει τα νερά. Δείτε τι είπε στην ταλαίπωρη (το θύμα πείστηκε κιόλας από την απάντησή του) και τι γράφει σήμερα το capital που σχεδόν αποκαλύπτει τους δύο λογαριασμούς απ' όπου έχουν εκταμιευθεί ήδη 170.000 ευρώ χωρίς να ξέρει κανείς που πήγαν:



 Ακολουθεί η είδηση του capital.gr:

Τα πήραν τα λεφτά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την Τράπεζα Αττικής; Κι οι δύο το αρνούνται κατηγορηματικά, αν και αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος μίλησε για σύμβαση που έχει υπογραφεί. Το Capital.gr έχει νέα στοιχεία που διαψεύδουν Τράπεζα και ΑΝΕΛ!
Κατ’ αρχάς να σημειώσουμε ότι δεν είναι παράνομο ένα κόμμα να παίρνει δάνειο από μία τράπεζα, εφόσον οι εγγυήσεις που παρέχει εξασφαλίζουν την Τράπεζα. Την όποια Τράπεζα. Το πρόβλημα ίσως δημιουργείται από το γεγονός ότι διεξάγεται μία δικαστική έρευνα αυτή την εποχή για τα δάνεια που δόθηκαν στο παρελθόν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλά κι αυτό αφορά τελικά την διοίκηση της Αττικής. Αν έχουν ακολουθηθεί πρακτικές του παρελθόντος, τότε κακώς έχουν ακολουθηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι κακό να δίνει η Τράπεζα δάνειο σε όποιον είναι φερέγγυος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr έχει γίνει εκταμίευση συνολικά 170.000 ευρώ από δύο λογαριασμούς όψεως. Είναι οι λογαριασμοί που λήγουν σε 61 και 70. Στο κάθε λογαριασμό όψεως από αυτούς τους δύο αναφέρεται ότι το εγκεκριμένο ποσό είναι της τάξης των 750.000 και ότι το κάλυμμα είναι της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για ένα ή για δύο δάνεια, αφού είναι δύο οι λογαριασμοί όψεως.

Κάποιοι έσπευσαν μέσα από τις κομματικές τους παρωπίδες να κατηγορήσουν το Capital.gr ότι ανέδειξε το θέμα επειδή ήταν το κόμμα των ΑΝΕΛ. Θα τους θυμίσουμε ότι το ίδιο κάναμε και με δάνεια προς την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από την Αγροτική. Εμείς είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε...


Πηγή:www.capital.gr