26 Νοεμβρίου 2012

Φαίη Σκορδά: Δεν επέτρεψε να παίξουν βίντεο με τον Τατσόπουλο

Τη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και τα λεγόμενα του σχετικά με την Χρυσή Αυγή, τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και αν ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, θέλησε να παρουσιάσει η Σάσα Σταμάτη στο Πρωινό mou. Το εν λόγω θέμα δεν άρεσε στην Φαίη Σκορδά.
Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να δει με τίποτε το βίντεο: "Δεν είναι ωραία αυτά! Οι εκφράσεις αυτές δεν μου αρέσουν! Μπορώ να μην το δώ; Μια φορά το συζητήσαμε την Παρασκευή... Δεν είναι τιμητικές αυτές οι εκφράσεις. Η σεξουαλική επιλογή του καθενός δεν είναι αστείο πράγμα να το κοροϊδεύουμε και να παίζουμε και να αστειευόμαστε! Είναι κάτι πολύ σοβαρό, πολύ προσωπικό και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα ήθελα να το δω. Δεν είναι για γέλια! Για το Βράδυ ταίριαζε, δεν θέλω να το κάνουμε αναπαραγωγή. Πάμε στο επόμενο"...

Αντίθετος με την άποψή της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας! Η Φαίη δεν ήθελε να παιχτεί το βιντεάκι και δεν παίχτηκε! Έτσι και ο Γιώργος ζήτησε να μην παίξει ούτε το επόμενο βίντεο που ήταν ο Μάικ ο Φασολάκης!


 
gossip-tv.gr