04 Νοεμβρίου 2012

Ο Σίμος παίζει περίεργα παιχνιδάκια με το ΑΠΕ, κατ εντολήν του επικοινωνιολόγου του Μαξίμου- Κοντεύει να γίνει ο "εντολοδόχος του υπογείου"

Κρίμα που είχαμε παλαιοτέρα καλή γνώμη για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδικογλου. Όμως ο άνθρωπος φαίνεται ότι όχι μόνον δεν ξέρει το σπορ άλλα λέει και ψέματα. Και το χειρότερο δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει υπουργός και δεν τολμά να κάνει τίποτε άλλο, απ΄ότι του υπαγορεύουν ορισμένοι περίεργοι στα υπόγεια του Μαξίμου.

Τα ιδία έκανε και στην ΕΡΤ, με το ΔΣ και τους διευθυντές και φτάσαμε στο σημερινό χάλι με τους χειρισμούς ορισμενων και έχουμε γίνει “η χλεύη των ηττημένων”.

Τα ιδία πάει να κάνει πάλι τώρα και στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.


Αφού άργησε παρά πολύ να διώξει τον προηγούμενο Πρόεδρο, κολλητό του ΓΑΠ, τώρα αν και λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί oτι " δεν γουστάρει καθόλου τον ΠΑΣΟΚο ξάδελφο του Παπουτσή που κάποιοι προωθούν για Πρόεδρο στο ΑΠΕ, τον όποιο δεν εκτίμα ούτε ως άνθρωπο , ούτε ως δημοσιογράφο”, ετοιμάζεται να τον βάλει στο ΑΠΕ, γιατί ο επικοινωνιολόγος του Μαξίμου, ο Γρηγοράδες, τον πιέζει. Κι αυτό γιατί έκαναν δουλίτσες παλαιοτέρα σε εταιρεία ΠΑΣΟΚου διαφημιστή που δούλευαν και οι δυο….. (Εδώ θα σας πω πολλά σε λίγες μέρες, τόσα που κάποιοι ίσως αναγκαστούν να πάρουν τις υπογραφές τους πίσω γελοιοποιούμενοι).

Ο κ Κεδικογλου, τόσο πολύ τρέμει τα υπόγεια του Μαξίμου, που ακόμα και σε υπουργούς που τον ρώτησαν τις τελευταίες μέρες, έλεγε ψέματα. Σε άλλους ότι δεν ξέρει ακόμα, σε άλλους ότι πιέζεται άλλα αντιδρά και σε άλλους έλεγε ότι δεν πρόκειται να τον βάλει….

Ψεύτης με περικεφαλαία δηλαδή.

Γιατί οι πληροφορίες λένε πως έχει πει στην αδελφή του να ετοιμάσει την σχετική απόφαση γιατί πιέζεται πολύ και αν δεν το κάνει κινδυνεύει η θέση του στον ανασχηματισμό….


Για να μην χάσεις λοιπόν την θεσούλα σου, φοβητσιάρη βουλευτή, ετοιμάζεσαι να χρεώσεις στην ΝΔ, ένα ΠΑΣΟΚο, πρώην ΚΚΕ που έχει παίξει πολλά περίεργα και ύποπτα κόλπα κατά της ΝΔ , υπουργών άλλα και του Α Σαμαρά (O όποιος ως υπουργός εξωτερικών τον ευεργέτησε …χρυσά… Ως εδώ τώρα. Αργότερα θα γελάσουμε πολύ…).

Πρόσεξε λοιπόν Σίμο, κατάλαβε ότι είσαι υπουργός της ΝΔ και όχι των υπογείων του Μ Μαξίμου. Και μην παραδώσεις πάλι κρατική θέση σε ΠΑΣΟΚο, που δεν θέλει ούτε ο Βενιζέλος μια και ξέρει τι βρώμικο παιχνίδι έπαιξε και εναντίον του, ο ξάδελφος του Παπουτσή….

Τελικά, αν κανείς το λάθος και σκύψεις το κεφάλι στον επικοινωνιολόγο του Μαξίμου, τελικά εσύ θα την πληρώσεις, όταν πολύ σύντομα, βγουν στα φως ορισμένα ζητήματα γα τν ΠΑΣΟΚο….

Και μετά δεν θα σε σώζει κανείς. Οι πρώτοι που θα σε κράζουν είναι οι σημερινοί υποβολείς σου από τα υπόγεια του Μαξίμου.

Μαζέψου λοιπόν και ρώτα και τον προϊστάμενο σου υπουργό Δ Σταμάτη, άλλα και κανένα άλλο στέλεχος του υπουργικού συμβούλιου για τον τύπο που σου προωθούν… Γιατί λένε παρά πολλά και αν κανείς το λάθος όλοι θα τα ψέλνουν σε σένα.

Άκουσε τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του πρακτορείου , τι λέει για τον ΠΑΣΟΚο ξάδελφο. Μην κάνεις τώρα τον κουφό, όταν ως τώρα του είχες εμπιστοσύνη…

Και ψάξε μήπως υπάρχει και κανένα άλλο θέμα , πίσω από αυτή την πίεση που ασκούν οι επαγγελματίες του Μ Μαξίμου...
Κάποτε έρχεται η ώρα με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις…. Και η όποια επιλογή σου έχει και την πολιτική πληρωμή της.


Δείξε λοιπόν Σίμο Κεδικογλου, αν έχεις θάρρος , αν δηλαδή είσαι υπουργός και όχι ο άνθρωπος που κάνει ότι του λένε κάποιοι άλλοι για να μείνει στην θεσούλα του.

Γιατί ως τώρα ,αν δεν το έχεις ακούσει στο λέμε, στο υπουργικό συμβούλιο έτσι σε λένε οι συνάδελφοι σου. Ο εντολοδόχος του υπογείου...


Μήπως τελικά μόνον γι αυτό κάνεις……