05 Νοεμβρίου 2012

Στεφανόπουλος: Αν είχα ρόλο σήμερα μάλλον θα έκανα ότι και ο Σαμαράς

Από τη στιγμή που όλοι οι πολιτικοί ξεκίνησαν να κάνουν διορισμούς ή υπερβολικές δαπάνες ξεκίνησε η αρχή για την κατηφόρα της ελληνικής οικονομίας είπε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνες και σε αυτόν.

Σε συνέντευξη του στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρει χαρακτηριστικά «Από τότε που όλοι μας κάναμε διορισμούς ή υπερβολικές δαπάνες που δεν τις σήκωνε η οικονομία μας».

Ο κ. Στεφανόπουλος υποστήριξε πως στην περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, θα έρθει η ολική καταστροφή για τη χώρα. «Θα μείνουμε στην Ευρωζώνη, θέλουμε δεν θέλουμε. Το ελπίζω, διότι η έξοδός μας από την Ευρωζώνη θα φέρει ολική καταστροφή της Ελλάδας. Είμαι αισιόδοξος, δεν μπορεί να μην τα καταφέρει η Ελλάδα».

Παράλληλα ο κ.Στεφανόπουλος υποστήριξε πως αν είχε πολιτικό ρόλο στην παρούσα κατάσταση μάλλον θα έπαιζε τον ρόλο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. «Δεν ξέρω τι θα έκανα, μάλλον θα έπαιζα τον ρόλο του κ. Σαμαρά»

Τέλος ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «δεν με νοιάζει καθόλου η πολιτική» και αναφερόμενος σε όσους πολιτεύονται τώρα,είπε πως τους λυπάται διότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και θα έρθουν πίκρες γι αυτούς.

iefimerida.gr