Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο-Άδωνις: Κανένας νεκρός στο ΠολυτεχνείοΟ Γεωργιάδης υποστηρίζει πως στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός και αυτό είναι ένα παραμύθι της Αριστεράς, καθώς πήραν τον κατάλογο από τα στυνομικά συμβάντα και τον μετέτρεψαν σε λίστα νεκρών.7 σχόλια:

 1. Οι εφημερίδες και τα ντοκουμέντα της εποχής αναφέρουν νεκρούς και τραυματίες, με ονοματεπώνυμα.

  Όλοι τους ήταν στην περιοχή του Πολυτεχνείου (όχι μέσα) και ήταν από σφαίρες αστυνομικών και στρατιωτικών.

  Είναι επιβεβαιωμένα ντοκουμέντα.

  Το δε πόρισμα ΤΣΕΒΑ αναφέρει καθαρά 24 νεκρούς με ονοματεπώνυμο.

  Η ιστορική πραγματικότητα δεν είναι ούτε αριστερή ούτε δεξιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι και όλοι.Υπήρχαν 4-5 που πεθάναν από τα χημικά , λόγω εμφράγματος, αν επιμένεις θα σου βρώ και ονόματα.Υπήρχαν και κάποιοι απο αυτούς που χτυπήθηκαν από αδέσποτες,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανοησίες του ... Αδώνιδος. Το γεγονός ότι δεν σκοτώθηκε κανείς μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου (φυσικά κι αυτό κάποιοι κάνουν να μην το ξέρουν) δεν αναιρεί το γεγονός πως σκοτωθηκαν 24 άνθρωποι με όνομα επώνυμο διέυθυνση κατοικίας, τόπο και χρονολογία συμβάντος.
  Και τι ανοησία αυτό περί δελτίου αστυνομικών συμβάντων ! Λες και κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι από ριπές πολυβόλων.
  Ας σοβαρευτούμε! Γιατί λέγονται τόσες μ... μα τόσες μ... κι από τη μια κι από την άλλη μεριά για το Πολυτεχνείο !!! Από την απόλυτη αποθέωση και την αδικαιολόγητη μυθοποίηση στην απόλυτη απαξίωση του γεγονότος και του νοήματος του

  Η δική μου συνεισφορά: "Πολυτεχνείο: Η εξέγερση ενάντια σε μια δικτατορία που έγινε καραμέλα δια πάσαν νόσον...." στο σημερινό firiki2010

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εχεις υποψιν σου καποια εκθεση,νεκροψια ή δεν ξερω τι αλλο που να αποδεικνυει οτι οι σφαιρες ηταν απο πολεμικα οπλα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όσο πάει και τον συμπαθώ περισσότερο αυτόν τον Άδωνη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @Καλλιμάχειος, κάποιοι πέθαναν και μέρες αργότερα. Τι σημαίνει αυτό; Αν δεν είχε γίνει αυτή η επέμβαση των χουντικών δυνάμεων, δεν θα υπήρχαν νεκροί. Από την στιγμή που υπήρξαν, ο Άδωνις λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ, όπως και ο Μιχαλολιάκος. Δυστυχώς όμως, πολλοί τους πιστεύουν γιατί υπάρχουν οι γραφικοί αριστερούληδες που φρόντισαν να κάνουν και αυτοί την δική τους προπαγάνδα.

  Η ιστορική αλήθεια όμως δεν αλλάζει. Ούτε από αριστερούς, ούτε από δεξιούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ναι αγαπητέ Τeo966, είναι γνωστό ότι εκείνο το βράδυ έγιναν πολλαπλά εγκλήματα ερωτικής αντιζηλίας στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο καθώς και ξεκαθάρισμα λογαριασμων ανθρώπων της νύχτας. Κανείς ποτέ δεν άκουσε εκείνη τη νύχτα κροτάλισμα πολυβόλων.
  Για να σοβαρευτούμε... Οι νεκροί των γεγονότων είναι 24 απολύτως γνωστοί και συγκεκριμένοι (και γνωστά και τα αίτια θανάτου) και βεβαίως δεν βρέθηκε ούτε ένας να πει "Ξέρετε είναι κι ακόμα ένας ο Μήσος ο Καραμητσοπαπάρογλου που εκείνο το βράδυ...." Αυτό το τελευταίο γιατί έπεσα σε μια βλακεία στο youtube που έλεγε ότι θα χρειαζόταν εκατοντάδες μέτρα πλάκες για να αναγραφούν τα ονόματα των θυμάτων του Πολυτεχνείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή