08 Νοεμβρίου 2012

Ο Ιβάν έφερε στον ΠΑΟΚ τον πρώην γενικό διευθυντή της Ανζί

[Φέρε όμως και κανα παιχτάκι ρε μεγάλε... όχι μόνο υπαλλήλους και χαρτογιακάδες]

Ένα νέο υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος καλωσόρισε στην οικογένεια της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για τον Ζερμάν Σιστιακόφ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη ποδοσφαιρικού συμβούλου.


Ο Σιστιακόφ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και όσο και αν ακούγεται περίεργο εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή στην Ανζί για να πατήσει Θεσσαλονίκη την Τετάρτη. Σήμερα, αφού του έγιναν εντατικά μαθήματα περί ΠΑΟΚ, ο Ρώσος μάνατζερ βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

Στην ουσία ο Σιστιακόφ αναλαμβάνει προϊστάμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «δικέφαλου του Βορρά» και θα είναι τα «μάτια» του μεγαλομετόχου στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού το οικονομικό το έχει αναλάβει η Μαρία Γκοντσαρόβα. Ο Ρώσος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη έχει κάνει σπουδές πάνω στο αθλητικό μάνατζμεντ, ενώ έχει θητεία και στη ρωσική μπασκετική λίγκα.

Στα της προπόνησης, ο Δώνης κατέγραψε στο απουσιολόγιο του τα ονόματα των Ρομπέρ, Λόρενς και Γεωργιάδη που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για μία ακόμη φορά δοκίμασε το σχήμα της Νέας Σμύρνης με μοναδική αλλαγή τον Πέλκα αντί του τιμωρημένου Λάζαρ. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:00 στη Ν.Μεσήμβρια.