14 Νοεμβρίου 2012

Πρύτανης – εξαφανιζόλ βλάπτει σοβαρά Πανεπιστήμιο και νοσοκομεία

Αυτό που συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι απίστευτο. Μία ολιγάριθμη ομάδα φοιτητών και διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει για τρίτη μέρα ανενόχλητη την κατάληψη του χώρου όπου διατηρείται ο σέρβερ του Πανεπιστημίου, κρατώντας σε ομηρία τόσο το ίδιο το ίδρυμα όσο και τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία που εξυπηρετούνται από αυτόν.


Τι κι αν έχει ήδη γίνει εισαγγελική παρέμβαση, τι κι αν οι εκκλήσεις για λόγους εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων έπεφταν χθες βροχή, τι κι αν η εκλογική διαδικασία για τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης συνεχίζεται κανονικά, οι καταληψίες δε λένε να υποχωρήσουν.

Η εφορευτική επιτροπή έδωσε νέα σαρανταοκτάωρη προθεσμία προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία επιρρίπτοντας πλέον ανοιχτά ευθύνες στον «εξαφανισμένο» Πρύτανη Θεόδωρο Πελεγρίνη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή του ζητά «να ασκήσει τα δέοντα προκειμένου να ελευθερωθεί ο χώρος που έχει καταληφθεί και να καταλογισθούν ευθύνες στους υπαίτιους».

Επίσης, αναφέρεται ότι αναζήτησαν τον πρύτανη για να τον ενημερώσουν για τις φθορές στο κτίριο και την κατάληψη και την πιθανή υποβολή μηνύσεων, αλλά δεν τον βρήκαν!

aixmi.gr