23 Νοεμβρίου 2012

Διάσημη ρεπόρτερ (και πρώην εισαγγελέας) με «βρώμικο» παρελθόν [εικόνες]

Mια σειρά από «πιπεράτες» φωτογραφίες από την εποχή που έκανε ένα πέρασμα από το μόντελινγκ ήταν αρκετές για να «αμαυρώσουν» το κύρος της Κίμπερλι Γκουίλφοιλ, της πλέον επώνυμης νομικής αναλύτριας του FOX News και πρώην εισαγγελέα του Λος Άντζελες.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, που η Κίμπερλι είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφές μέχρι τώρα, τραβήχτηκαν την εποχή που ήταν φοιτήτρια νομικής στο University of San Francisco το 1994 και προσπαθούσε να βγάλει το χαρτζιλίκι της.

Μετά την αποφοίτησή της, η 43χρονη πλέον δημοσιογράφος, βρέθηκε διαδοχικά στην εισαγγελία του Λος Άντζελες, στο πλευρό του παρουσιαστή Άντερσον Κούπερ και στην δημαρχία του Σαν Φρανσίσκο (μέσω του πρώην συζύγου της, δήμαρχου Γκάβιν Νιούσομ).

Τα τελευταία χρόνια διαπρέπει ως παρουσιάστρια της εξαιρετικά δημοφιλούς εκπομπής The Five στο Fox News και θεωρείται κατά γενική ομολογία αυθεντία στον τομέα της.




Το πρόβλημα δεν έγκειται προφανώς στις φωτογραφίες καθαυτές, αλλά στο γενικότερο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο Fox News το οποίο οι αντίπαλοί του το κατηγορούν ότι προσλαμβάνει τις ρεπόρτερ του ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του καταλόγου της Victoria's Secret.



iefimerida.gr