04 Νοεμβρίου 2012

«Όταν λένε δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε εννοούν ότι το νομισματοκοπείο δεν μπορεί να λειτουργήσει ακόμη;»

Δεν είμαι τόσο γενναίος για να ρίξω την κυβέρνηση, ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

Πέραν αυτού ο βουλευτής επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε πρώην στελέχη του κόμματός του που φλερτάρουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο κ Κωνσταντινόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Λαφαζάνη που είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει» ανέφερε « Λένε δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, πώς να το ερμηνεύσουμε, ότι το νομισματοκοπείο θέλει λίγο ακόμη χρόνο να λειτουργήσει;».

Επιπλέον, αναφερόμενος στις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στην Κεντροαριστερά και εννοώντας προφανώς τις Λούκα Κατσέλη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, είπε: «Όλοι προσπαθούν να φορτώσουν στο ΠΑΣΟΚ αμαρτίες της 30ετίας, για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ, αλλά τα στελέχη του γίνονται ευπρόσδεκτα στα άλλα κόμματα, δύο κυρίες που έλεγαν λεφτά υπάρχουν ετοιμάζονται για τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και σε μας έφεραν την τσάντα, αλλά όταν την ανοίξαμε, είδαμε ότι δεν υπήρχε δραχμή μέσα».