11 Νοεμβρίου 2012

Ο Λιάρος διάδοχος του (παραιτηθέντος) Δατσέρη στο ΠΑΣΟΚ

Ένας δημοσιογράφος και εσχάτως πολιτικός, ο Αντώνης Λιάρος, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο διάδοχος του Δημήτρη Δατσέρη στη θέση του Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, μετά τη σημερινή παραίτησή του τελευταίου από το αξίωμά του.

Ο Δημήτρης Δατσέρης ήταν μέχρι και σήμερα ο πιο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, λειτουργώντας ως άτυπο “Νο2″ της Ιπποκράτους, ενώ κομβικής σημασίας ήταν ο ρόλος του για τη χάραξη της πολιτικής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ. Πρόσφατα ωστόσο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν ένα άρθρο του στο “Έθνος” έδειχνε ουσιαστικά στον Ανδρέα Λοβέρδο την πόρτα της εξόδου από το ΠΑΣΟΚ. Ενώ, πριν από μερικές μέρες, παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν η “φούσκα” της Μεταπολίτευσης, προκαλώντας νέες έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος.

Ο Αντώνης Λιάρος από την πλευρά του, από τις πλέον αξιοπρεπείς παρουσίες στον χώρο της δημοσιογραφίας, επί σειρά ετών στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων αλλά και του μάχιμου ρεπορτάζ για το “Mega “. Στις τελευταίες εκλογές, άφησε πίσω του τη δημοσιογραφία, και αποδέχτηκε την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής.

http://ysterografa.gr