01 Νοεμβρίου 2012

Στρατούλης κουρδίζει τους ηλίθιους: Θα διαγράψουμε το χρέος αν δεν περάσουν τα μέτρα

Την ώρα που ο Λαφαζάνης δήλωνε στο ένα κανάλι ότι δεν μπορούν να κυβερήσουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται... ο Στρατούλης στο διπλανό, μας διέγραφε όλο το χρέος... Μιλάμε για τσίρκο κανονικό

«Αν δεν περάσουν τα μέτρα και δεν έχει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει θέμα, για να έρθει νέα κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ με μονομερή διαγραφή του χρέους» ανέφερε με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

«Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας «ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το χέρι του στις διαφοροποιήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με τη στάση που τήρησε».

Αναφερόμενος στα ταμεία υγείας των δικηγόρων, των μηχανικών και των δημοσιογράφων, σχολίασε πως «είναι πλεονασματικά και θέλουν να τα εντάξουν στον ΕΟΠΥΥ. Με 3,5 δισ. ευρώ έλλειμμα και σε πλήρη διάλυση γιατί να ενταχθούν τα ταμεία υγείας στον ΕΟΠΥΥ;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.