Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Ο Βρούτσης έβαλε «λουκέτο» στο φούρνο του ζώου που απασχολούσε τον λαθρομετανάστηΆμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Αιγύπτιος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αρτοποιό στη Σαλαμίνα ήταν λαθρομετανάστης. Μετά από εντολή του κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας προέβη σε επιτόπιο έλεγχο και επέβαλε την προβλεπόμενη τιμωρία από το νόμο για εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες.

Οι επιθεωρητές που διαπίστωσαν και άλλες παραβάσεις προχώρησαν στο κλείσιμο του φούρνου για όσες μέρες προβλέπει ο νόμος.

Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι του σώματος επιθεωρητών εργασίας, για την απασχόληση λαθρομεταναστών, είναι συνεχείς με αποτέλεσμα, όπου διαπιστώνονται παραβάσεις, να κλείνουν επιχειρήσεις για όσες μέρες προβλέπει ο νόμος.


11 σχόλια:

 1. Τέτοιο δούλεμα μόνο στην Ελλάδα αποφέρει καρπούς.
  Έχεις δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα, παραδέχεσαι ότι δεν έχεις τα μέσα να τους διώξεις, του απαγορεύεις παράλληλα να δουλεύουν, έχεις τέλος και τον Δένδια να καταδιώκει όσους θέλουν να τους διώξουν και εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις το καλό των Ελλήνων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δηλαδή κατ'εσέ Λούμπεν το ζώο που μας ρεζιλεύει διεθνώς και δίνει και επιχειρήματα σε βλάκες της αριστεράς και διεθνείς συνοδοιπόρους (δες αντιπροσωπεία Γερμανών βουλευτών που "επισκέφτηκαν" τον Έβρο και μας έβριζαν ως ρατσιστές και ναζί και βλάκες όπως είπε ένας...) έπρεπε να πάρει και τον μεγαλόσταυρο του τάγματος της τιμής δια τας εξαιρέτους στο έθνος πράξεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "και δίνει και επιχειρήματα σε βλάκες της αριστεράς"

  εγώ δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να απολογούμαι στην αριστερά, ειδικά στο ζήτημα της αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών.
  Όσο για το ποιός ή τί μας ρεζιλεύει τελικά διεθνώς, θέλει πράγματι να έχει κανείς αριστερές ευαισθησίες (και ας μην το παραδέχεται) για να έχει και τις αντίστοιχες προτεραιότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ως άνθρωπος και χριστιανός δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να δεχτώ τον βασανισμό ανθρώπου από άνθρωπο σε καμία περίπτωση απ'όπου κι αν προέρχεται,θεωρώ δε όσους δέχονται τέτοιες μεθόδους απάνθρωπα κτήνη!Τι σχέση έχει αυτό με αριστερά κτλ δεν μπορώ να καταλάβω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όπως φρικιαστικά βαμπίρια ήταν οι του Ιντυμίντια και άλλων αριστερών παραφυάδων που χαίρονταν με το κάψιμο 4 ανθρώπων στη Μαρφίν ή δικαιολογούσαν τον αποτρόπαιο φόνο στον Άγιο Παντελεήμονα του εντός ολίγου πατέρα ή που στηρίζουν τον εγκληματία Πακιστανό της Πάρου τέτοιοι ακριβώς και το ίδιο πορωμένοι και φρικιαστικοί απάνθρωποι είστε και κάτι "υπερέλληνες" σαν και του λόγου σου Λούμπεν που στηρίζεται πράξεις σαν κι αυτή εδώ ή τους βασανισμούς στην Μανολάδα και πολλά άλλα.
  Και το θέμα αυτό δεν έχει σχέση με αριστερές ή δεξιές κτλ!είναι απλά το αν είσαι άνθρωπος ή όχι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "Ως άνθρωπος και χριστιανός δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να δεχτώ"

  Η βία ανήκει στην φύση του ανθρώπου. Η δε Πίστη δεν έχει ηθική υπόσταση, όπως εξάλλου και κανένα συναίσθημα. Είναι λοιπόν άστοχο, όπως πιστεύω, να κρίνεις πράξεις με αθέμιτα μέτρα.
  Για να σου αποδείξω το μέγεθος της ανοησίας του συλλογισμού σου, θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι όποιος άνθρωπος λέει ψέμματα δεν είναι άνθρωπος (λες και εκτός από τον άνθρωπο μπορεί και κάποιο άλλο ζωντανό να λαλήσει...).
  Η ηθικολογία της σκέψης αποτελεί το κατεξοχήν χαρακτηριστικό στοιχείο της αριστεράς, η οποία παράγει αυθαίρετες απόψεις όπως τα θερμοκήπια ντοματούλες και αγγουράκια. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίον αναφέρεται με τόση χαρακτηριστική άνεση, στα δικαιώματα και κεκτημένα του εργαζόμενου (και άνεργου) λαού χωρίς να έχει απολύτως καμία οργανική σύνδεση ή πνευματική σχέση μαζί του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η χριστιανική μου πίστη είναι αυτή και μου επιβάλλει να πιστεύω αυτά,τα περί βίας και ανθρώπου είναι δικαιολογίες των απολίτιστων απάνθρωπων σαν κι εσένα.
  Προφανώς δεν είσαι χριστιανός αλλά μάλλον ναζιστής/νεοπαγανιστής.Όχι τον ηθικό σου κατήφορο δεν θα ακολουθήσω ούτε εγώ ούτε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού,που πρώτος δισάσκει την ανθρωπιά,που πρώτος δίδαξε και τον χριστιανισμό.
  Εύχομαι μόνο να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Άλλωστε ο νεοφιλελευθερισμός κυρίως μέσω ναζιστών όπως ο Πινοτσέτ εκφράστηκε...και όλο και μεγαλώνουν οι ναζιστικές απόψεις μέσα στο κατάπτωση που λέγεται νεοφιλελευθερισμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Επίσης είναι εμφανές ότι γίνεται προσπάθεια να αποδειχτεί ότι αν εξαιρέσουμε τον ναζιστικό νεοφιλελευθερισμό ή τον κλασσικό εθνικοσοσιαλισμό,που όμως είναι κάπως...πασέ,όλα τ'άλλα είναι εκφάνσεις της αριστεράς!Χαρακτηριστικό είναι δε (όσον αφορά τα οικονομικά) ότι ο διαβόητος Φρίντμαν παρουσιάζεται σαν...σοσιαλδημοκράτης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το μοναδικό το οποίο είναι πραγματικά εμφανές, είναι ότι η δική σου "Πίστη" είναι πολιτική ιδεολογία.
  Τουλάχιστο είχες το κουράγιο να υποχωρήσεις από τον ισχυρισμό ότι δεν είμαστε άνθρωποι (τέτοιον αφορισμό δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε ο Χριστός).
  Εάν δε, εγώ, είμαι απολίτιστός, εσύ είσαι προτεστάντης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "θεωρώ δε όσους δέχονται τέτοιες μεθόδους απάνθρωπα κτήνη"

  ας αφήσουμε λοιπόν τις υπερευαισθησίες.
  Αυτά τα οποία θεωρείς εσύ μέχρι σήμερα ως απαράδεκτα δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν. Κάθε μέρα η οποία περνάει φέρνει εκατομμύρια λαθρομετανάστες πιο κοντά στην νομιμοποίηση και ελληνοποίησή των και το ελληνικό έθνος στην εξαφάνισή του. Το διακύβευμα λοιπόν είναι η ίδια η ύπαρξη του Έθνους και δεν μπορείς (ακόμα) να φανταστείς μέχρι πού μπορεί να φθάσει κανείς για να την υπερασπιστεί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή