17 Νοεμβρίου 2012

Ο Σόιμπλε είναι "κουτσός" αλλά δεν είναι τυφλός: Η Τρόικα ζήτησε διευκρινίσεις για την παρέμβαση Ρουπακιώτη μέσω e-mail

[Άδικο έχει; Αυτά βλέπει και καθυστερεί τη δόση και καλά κάνει! Αν δώσει τα λεφτά δεν θα απολυθεί κανείς όπως δεν απολύθηκε εδώ και 3 χρόνια... να θυμήσω ότι ο Γιωργάκης το 2010 προσέλαβε 500 άτομα για την "Αγροτική" και μόλις τον πήραν πρέφα και του απαγόρευσαν, τους έσπρωξε στο ΙΚΑ... τα ίδια θα γίνουν αν πάρουμε αέρα πατέρα τη δόση...]

Μπορεί η κυβέρνηση να έριξε τους τόνος σε σχέση με το θέμα που ξέσπασε από τη στάση που κράτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ωστόσο, φαίνεται ότι πέρα από τους εσωτερικούυς τριγμούς, η υπόθεση προκάλεσε και την παρέμβαση της Τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μega, η Τρόικα έστειλε το πρωί της Παρασκευής e-mail στο οικονομικό επιτελείο με αφορμή τη θέση Ρουπακιώτη, καθώς η κατάργηση της υποχρεωτικής παρουσίας δικηγόρου στις συμβολαιογραφικές πράξεις αποτελεί προαπαιτούμενη πράξη για τη δόση.

Πάντως, η κυβέρνηση, από την πλευρά διαμηνύει σταθερά ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία περίπτωση να μην εφαρμοστεί το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε.



Πηγή: Η Τρόικα ζήτησε διευκρινίσεις για την παρέμβαση Ρουπακιώτη μέσω e-mail | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/77039#ixzz2CT7QNpmO