11 Δεκεμβρίου 2012

Ξεφτίλα: Σε επίσημο βίντεο 17 λεπτών με την ιστορία της ΠΑ παραλείπεται η περίοδος του συμμοριτοπόλεμου

Σημαντική αβλεψία από πλευράς Πολεμικής Αεροπορίας

Εξαιρετικο βιντεο για την ιστορια της Πολεμικης Αεροποριας, με τον ενα αιωνα Ιστοριας, δρασεως και θυσιων, συνολικης διαρκειας 17 λεπτων, δοθηκε πριν απο λιγο στη δημοσιοτητα, με την χαρακτηριστικη - οσο και προσβλητικη για τους νεκρους του Κλαδου - ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ στην περιοδο του Εμφυλιου πολεμου, η οποια παραλειπεται μα αιδημονα σιωπη.


Πιο συγκεκριμενα, στην επισημη ιστοσελιδα της ΠΑ (www.haf.gr)
αναρτηθηκε το προαναφερθεν βιντεο http://www.youtube.com/embed/HX59VPqI0IY allowfullscreen&autoplay=1 που αναφερεται με λεπτομερειες σε ολες τις περιοδους της Ιστοριας της ΠΑ απο το 1911 μεχρι το 2000, με ξεχωριστη αναφορα σε καθε περιοδο στους νεκρους Αεροπορους.

Μοναδικη ΕΞΑΙΡΕΣΗ σε αυτην την ιστορικη αναδρομη (που επομενως θα μας επιτραπει να εχουμε αμφιβολιες το κατα ποσο ειναι σωστη απο ιστορικης πλευρας) ειναι η περιοδος του Εμφυλιου πολεμου (1946-1949) οπου η ΠΑ συμμετειχε με την πλευρα των εθνικων δυναμεων, υπακουοντας στις εντολες της τοτε ΝΟΜΙΜΟΥ κυβερνησεως της χωρας. Η ΠΑ τοτε ειχε συνολικα 52 νεκρους στον αγωνα αυτο. Για αυτους τους νεκρους του Κλαδου, για αυτη την προσφορα δεν γινεται ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, σαν να μην υπαρχουν, σαν να... <<αυτοκτονησαν>>.

Νομιζουμε οτι αυτη η παραλειψη, που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ διατηρει μονο η ΠΑ δεν συναδει με το ΗΘΟΣ και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ των Αεροπορων προς την Πατριδα.

Αναμενουμε ευλογως τη σημερινη ΗΓΕΣΙΑ της ΠΑ να επιληφθει του θεματος, αφου ειναι ηθικης ταξεως και εξαιρετικα σοβαρο, και να αποκατασταθει Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Λ.Σ.Μ.