06 Δεκεμβρίου 2012

Μουρούτης: Να κουνάς το δάχτυλο στη νεολαία σου που εμπνέεται από την «πυρπολημένη Αθήνα του 2008» και όχι στη ΝΔ

Γ. Μουρούτης: Είναι φανερό ότι ο Παπαδημούλης με στοχοποιεί

"Η συγνώμη θέλει κότσια" λέει ο Γιώργος Μουρούτης απευθυνόμενος στον Παπαδημούλη και τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος για την ανακοίνωση της ΝΔ. Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Σαμαρά, λέει πως αντί να ζητήσει συγγνώμη και να μαζέψει την νεολαία του , που έκανε λόγο για εξεγέρσεις....
στοχοποιεί τον ίδιο και του κουνάει το δάκτυλο επειδή ταυτίζεται με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook:


"Τεράστιος ο πανικός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την άθλια και απαράδεκτη δήλωση της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που καλούσε σε εξέγερση εμπνεόμενη από τα "ιδανικά της πυρπολημένης Αθήνας". Τους πόνεσε πολύ γιατί αντί να αποδοκιμάσουν ευθέως τη νεολαία τους, ασχολούνται μόνο με το να ψάχνουν τον συγγραφέα της.

Είναι προφανές ότι ο κ. Παπαδημούλης εμένα στοχοποιεί. Κέρμα στον αέρα και όπου κάτσει. Εγώ όμως θα του πω ότι οι Νεοδημοκράτες ανήκουμε στο ίδιο κόμμα και πιστεύουμε στις ίδιες αξίες. Στη ζωή, στην ελευθερία, στη δημοκρατία, την ευταξία, στην ανταγωνιστικότητα, στην προάσπιση της περιουσίας των πολιτών. Και ως εκ τούτου, ταυτίζομαι με την ανακοίνωση της Ν.Δ. που καταδικάζει πολιτικά όσους υποθάλπουν ή υποκινούν τέτοιες εγκληματικές ενέργειες. Άλλωστε οι Νεοδημοκράτες, δεν είμαστε αποκλίνουσες συνιστώσες που αλληλοαναιρούνται κάθε μέρα. Οπότε κε Παπαδημούλη, όπως αδειάσατε τον Λαφαζάνη, όπως αδειάσατε τον Τατσόπουλο, όπως αδειάσατε τον Παναγούλη, όπως αδειάσατε το κόμμα σας για τη δήλωση περί τεχνοφασισμού, καλό θα ήταν να μην σκέφτεστε τα ψηφαλάκια και να μαζεύατε άμεσα και τη νεολαία σας. Και το δάχτυλά σας καλό θα ήταν να το κουνούσατε εκεί και όχι στο γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας! Ίσως μόνο μια συγγνώμη να αρκούσε. Αλλά η συγγνώμη θέλει κότσια..."