22 Δεκεμβρίου 2012

Στον αυτόματο πιλότο το ΑΠΕ... 2 ωρίτσες περνάει από κει κάθε μέρα ο κομμουνιστής Πρόεδρος

Ο κομμουνιστής Πρόεδρος του κρατικού ΑΠΕ ( ελέω υπόγειων Μάξιμου και άλλων συμφερόντων) εκτός από το ότι πάει κάνα δυο ώρες στην δουλειά του και μετά «τρέχει» για το δικό του σαιτ (NEWPOST), από το οποίο…υποτίθεται έφυγε, δεν θέλει όπως φαίνεται να ακούσει τις απόψεις και τις προτάσεις κάποιων που ξέρουν και έχουν λύση στα προβλήματα του Πρακτορείου.
Κι ας είναι αυτοί , από τους βασικούς «υπευθύνους» που επιτέλους εκπαραθυρώθηκε ο παπανδρεικος πρώην Πρόεδρος του ΑΠΕ ( που τώρα το παίζει ΣΥΡΙΖΑ…)

Δεν θέλει φαίνεται να δει την πραγματικότητα που και με έγγραφα του προτείνουν , γιατί τους φοβάται, αφού είναι δεξιοί και έχουν «άκρες» στην κυβέρνηση (και ιδιαίτερα στο Μ Μάξιμου και στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας). Φοβάται φαίνεται ότι μπορεί να πάρουν το πάνω χέρι αφού και απόψεις έχουν και προτάσεις και μπορούν να τις εφαρμόσουν.
Έτσι συνεχίζει τα τετ-α-τετ του με τον τους δυο αρχισυντάκτες, τον "θηλυκό Κασιδιάρη "και τον Πέτρο του Ιντερνέτ. Μόνον που φαίνεται ότι του παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν και οι δυο…
Βλέπει και τον άλλο Πέτρο, αλλά αυτόν δεν τον θέλει ο «θηλυκός Κασιδιάρης» και έτσι μάλλον δεν έχει μέλλον.
Τα έχει βρει πάντως με τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ συνδικαλιστή, μέλος του ΔΣ, προφανώς γιατί είναι και οι δυο αριστεροί. Και έτσι όλο και περνάει και αυτός τις απόψεις του.
Κάποιοι του προτείνουν να κάνει αλλαγές μετά την πρωτοχρονιά, αλλά ο ίδιος το σκάφτεται , αφού δεν θέλει να έχει κόντρες στο ΑΠΕ, ώστε να πηγαίνει όσο λιγότερο γίνεται.

Τον πιέζουν πάντως –και εκτός ΑΠΕ- να βάλει καπέλο στον επικεφαλής του οικονομικού άλλον συντάκτη και να «αποκεφαλίσει» τον υπεύθυνο του διαφημιστικού , λογά ανικανότητας. Το τελευταίο φαίνεται ότι μάλλον θα γίνει σύντομα και η λύση θα είναι με εξωτερική συνεργασία.
Πάντως στο ΑΠΕ τίποτε δεν έχει αλλάξει. Αντίθετα η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη με τον κομμουνιστή Πρόεδρο. Και αν γίνει και μείωση στους μισθούς, όπως προβλέπεται σε κανένα μήνα, τότε κανένας δεν θα δουλεύει.
Του τα λένε κάποιοι του Προέδρου , αλλά αυτός δεν ακούει. Μήπως τους φοβάται επειδή αυτοι βοηθησαν να εκπαραθυρωθεί ο προηγούμενος Παπανδρεικός Πρόεδρος;

Να σας αποκαλύψω και δυο ακόμα πράγματα.

----Ένας εκ των συνομιλητών του κομμουνιστή Προέδρου, τις περασμένες μέρες πέρασε από το Μ Μαξίμου. Δεν πήγε όμως στο υπόγειο, μια και εκεί έχει ελάχιστους φίλους… Ανέβηκε λίγο πιο πάνω μαθαίνω. Και είδε δυο ενοικους του Μ Μαξιμου...

Τι είπαν δεν έμαθα, ακόμα…

----Ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πρόεδρος του ΑΠΕ, λέγεται ότι ζητά διακόσιες χιλιάδες αποζημίωση γιατί δεν ολοκλήρωσε λέει την θητεία του και το…έργο του. Δηλαδή δεν κατέστρεψε ολοκληρωτικά το κρατικό Πρακτορείο….Ξεφτιλα….

Και κάτι ακόμα για το ΑΠΕ

---Υπάρχει συντάκτης που πληρώνεται από το ΑΠΕ και την ΕΡΤ ταυτόχρονα , ενώ ο νόμος απαγορεύει να έχεις δυο κρατικές θέσεις και μάλιστα μόνιμες; Εδώ εισαγγελέας δεν υπάρχει;