27 Δεκεμβρίου 2012

Μπράβο στον Παναγιωτόπουλο που έδωσε άδεια να πάει στο εξωτερικό ο σμηνίτης Ματέο... εκτίμησε την προσφορά της Ελένης στο Έθνος

[Με άδεια για το εξωτερικό από το ΓΕΑ έφυγε μαζί με την καλή του ο Ματέο, σαν ελάχιστη αμοιβή για ότι έχει προσφέρει στο έθνος η Ελένη και τις κακουχίες στις οποίες τον επέβαλε ο στρατός επί ένα μήνα!

Θα πούνε κάποιοι μα τι φταίει ο Παναγιωτόπουλος, αφού όλοι όσοι ζητάνε άδειες για εξωτερικό τις παίρνουν....
Ναι αλλά εδώ έχουμε κάποιον που επί χρόνια απέφευγε τη στράτευση που οι υπόλοιποι μαλάκ@@ έκαναν κανονικά και για επιβράβευση του δίνουμε άδεια να πάει με ναυλωμένο λιαρ τζετ στο εξωτερικό... Αυτό φαντάζομαι ότι είναι πολύ εμψυχωτικό για τα κορόιδα που έμειναν πίσω και έχουν σήμερα σκοπιά επειδή ήταν "φτωχομπινέδες" και δεν μπορούσαν να παίρνουν αναβολές μέχρι τα 40 του.

Αν είχε όρχεις ο κοντός θα σήκωνε το τηλέφωνο μόλις το έμαθε και θα τους έλεγε "πείτε του να έρθει πίσω αλλιώς να μην ξαναγυρίσει" και θα ξέσκιζε και όποιον υπέγραψε... αλλά ποιος τους έχασε για να τους βρει ο Παναγιωτόπουλος... Όσο για τους "αξιωματικούς" που υπέγραψαν τι να πεις; Για τον πούτ@@ καβάλα και στα παπάρια τους οι κακομοίρηδες που έμειναν πίσω επειδή πήγαν στην ώρα τους φαντάροι... Και μετά φωνάζουν γιατί τους κόβουν τα λεφτά...]

Στο Λονδίνο αρχικά και το Παρίσι τις επόμενες ημέρες θα γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους, ο σμηνίτης Ματέο Παντζόπουλος και η αγαπημένη του Ελένη Μενεγάκη.
Το ζευγάρι αναχώρησε την Τετάρτη το μεσημέρι για το εξωτερικό, αφού ο επιχειρηματίας πήρε άδεια από το ΓΕΑ για να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας.

Η μοναδική του υποχρέωση είναι να παρουσιαστεί στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο και στην αντίστοιχη του Παρισιού, αφού μέχρι την Δευτέρα θα είναι ακόμη σμηνίτης.

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι και η τελευταία του στον ελληνικό στρατό, αφού απολύεται, έχοντας εξαγοράσει την θητεία του, μόνο που θα πάρει τα χαρτιά του επιστρέφοντας από το εξωτερικό.

Κάτι που αναμένεται την Τρίτη το βράδυ η την Τετάρτη το πρωί, με ιδιωτικό lear jet το οποίο επιστρατεύθηκε για το ταξίδι του ζευγαριού.

Παρόλο που προσπάθησαν να αποφύγουν τους φωτογράφους κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, ενώ δεν έλειψαν και κάποια επεισοδιακά στιγμιότυπα με τον Ματέο να κρύβεται και τον σωματοφύλακα της Μενεγάκη να προσπαθεί να απωθήσει τους παπαράτσι.

παραπολιτικα