15 Δεκεμβρίου 2012

Δεν μπορεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να κυκλοφορεί με σανδάλια στη Βουλή και να νομίζει ότι κάνει επανάσταση

Πανούσης:Δεν μπορεί βουλευτής να φορά σανδάλια (εμφανές ότι αναφέρεται σε κάποιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ)

"Θέλω μεγαλύτερη ευπρέπεια στο ντύσιμο. Η βουλή δεν είναι για να φοράς γραβάτα αλλά δεν μπορεί να είσαι και με σανδάλια. Δεν μπορείς να είσαι με ένα σάκο στον ώμο", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πανούσης ερωτηθείς τι θα άλλαζε στο ελληνικό κοινοβούλιο.


"Πρέπει να λειτουργήσει μεγαλύτερη ευπρέπεια κι αυτό είναι δουλειά του προέδρου της βουλής", τόνισε δηλώνοντας υπέρ της ύπαρξης ελέγχου. "Δεν είμαστε εκεί πέρα ούτε για να κάνουμε βόλτες", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή "Άλλη Όψη" της ΝΕΤ.

Ο κ. Πανούσης ανέφερε επίσης ότι πρέπει να είναι πιο μαζεμένοι οι όροι που χρησιμοποιούνται στη βουλή. "Δεν βοηθά την κατάσταση της Ελλάδος να λέω εγώ τον άλλο δοσίλογο και προδότη", είπε ενώ αποκάλυψε ότι πηγαίνει στη βουλή 7.20 το πρωί. "Έχω βρει και τον φρούραρχο να μην έχει ανοίξει την πόρτα", ανέφερε.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε επίσης ότι αποποιήθηκε τα κοινοβουλευτικά προνόμια. Όπως υπογράμμισε πήρε έναν συνεργάτη και έναν αποσπασμένο υπάλληλο ενώ παραιτήθηκε των υπόλοιπων προνομίων. "Να περνάς από τα διόδια και να λες...'Πανούσης βουλευτής'. Δεν είναι πράγματα αυτά", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ