12 Δεκεμβρίου 2012

Άλλη μια προσωπική ήττα του Σαμαρά από τους υπαλλήλους της Βουλής: Πήραν πίσω πανικόβλητοι σαν τις κότες τις περικοπές

Και τους αποκαλούν και χουντικούς: "Η Κυβέρνηση με πρακτικές χούντας απαξιώνει τη Δημοκρατία"... όπου Δημοκρατία είναι το βόλεμα των λαμογίων...

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των υπαλλήλων της Βουλής, σχετικά με πληροφορία για περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε διάψευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών προωθούσε διάταξη για περαιτέρω μείωση κατά 25% των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής.

Οι υπάλληλοι προχώρησαν σε στάση εργασίας, ενώ υπήρξαν και μαζικές αποχωρήσεις από τη ΔΑΚΕ και σαν από θαύμα, η πρόθεση του υπουργείου μετατράπηκε σε απλή φήμη.

"Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα δημοσιευθεί σε λίγη ώρα, δεν περιέχει καμία διάταξη για το μισθολογικό των υπαλλήλων της Βουλής" ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή, έπειτα από το θόρυβο που δημιουργήθηκε και τις επαπειλούμενες κινητοποιήσεις των υπαλλήλων, οι οποίοι, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, απειλούσαν να μην παραλάβουν την Παρασκευή το φορολογικό νομοσχέδιο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που περιλάμβανε τη μείωση των μισθών ήταν έτοιμη και είχαν συγκεντρωθεί οι υπογραφές, αλλά η κυβέρνηση υπαναχώρησε ενώπιον των αντιδράσεων και της επικείμενης κατάθεσης του φορολογικού νομοσχεδίου.

Τις ίδιες πληροφορίες μετέδωσε και ο ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για υποχώρηση της κυβέρνησης.

news247.gr