13 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα από Χαϊκάλη!!! Γιατί ο Πάγκαλος έχει ρέψει τώρα τελευταία και έχει μαύρους κύκλους κάτω απ' τα μάτια

Ο Χαϊκάλης μαρτυράει… τι είναι αυτό που σκιάζει τον πρώην αντιπρόεδρο και τον έχει οδηγήσει στο να σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία!

Ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 υποστήριξε πως ο κ. Πάγκαλος φοβάται...
τους Ανεξάρτητους Έλληνες γι αυτό και δηλώνει πως θα χαρεί με την ενδεχόμενη διάλυση τους. Πρόσθεσε όμως πως αν τα όσα είπε ο πρώην υπουργός ήταν ειρωνικά, τότε δεν αφορούν το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Πάγκαλος είχε πει: «Δεν θεωρώ άξιο να έχει άποψη κανείς γι' αυτό το κόμμα που προέκυψε από εσωτερικές αντιθέσεις της Δεξιάς. Μαζεύτηκαν άνθρωποι κάθε είδους, αριβίστες. Άνθρωποι που είχαν τσακωθεί με τον Σαμαρά, τον Καραμανλή για οποιοδήποτε λόγο και έκαναν αυτό το πράγμα να εκφράζεται με αλλοπρόσαλλη μορφή. Είναι πολύ λογικό το κόμμα αυτό να διαλυθεί, για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος και του πολιτικού διαλόγου. Χαίρομαι αν η διάλυση αυτή επέλθει όσο το δυνατόν συντομότερο. Θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα. Το να υπάρχουν αλαμπουρνέζικα κόμματα με ιδιόρρυθμους αρχηγούς που λένε ό,τι τους κατέβει και οπαδούς πρωτεργάτες βουλευτές που λένε «δεν πειράζει, αφήστε τον, κάτι είπε παραπάνω» δεν είναι σοβαρό θέαμα».

παραπολιτικα