03 Δεκεμβρίου 2012

Αριστερό Ρεύμα, όπως λέμε… πρόγευμα

Ο κ. Λαφαζάνης (ο κύριος που επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ είναι έτοιμος να κυβερνήσει), φημολογείται πως προκάλεσε αναστάτωση στον κ. Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης συνένωσης των «ότι να ‘ναι» συνιστωσών.

Ως γνωστόν ο αρχηγός της αριστερής παράταξης του Κολωνακίου …και μετά το “πρόγευμα” (το κυρίως θα έρθει αργότερα) που είχε με τους πρέσβεις της ΕΕ, στην «λαϊκή» Μεγάλη Βρετανία, κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες να ενώσει το ΟΛΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή όλο το σώμα των σάπιων συνδικαλιστών που του έκανε προίκα το ΠΑΣΟΚ, με τους δικούς του «alternative» αριστερο-διαστροφείς, ναι αυτούς που ονειρεύονται τη μεγάλη Μακεδονία των Σκοπίων, την Ελλάδα των Ελλήνων λαθρομεταναστών, την παραχώρηση του ορυκτού πλούτου στην Τουρκία, που ταυτόχρονα πιστεύουν πως η 28η Οκτωβρίου ήταν ένας φασιστικός μύθος και που καμιά φορά … πηδούν και τη μισή Αθήνα.

Δύσκολο εγχείρημα, όλοι αυτοί να συνεννοηθούν, αλλά εν όψει της νέας κρατικής λεηλασίας… όλα γίνονται.  

Αυτά αντιλαμβάνεται ο κ. Λαφαζάνης και θέλοντας να δώσει μία πιο λαϊκή διάσταση στο εγχείρημα, και αφού τα κάστρα έπεσαν μετά και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ κωλοτούμπα περί καταγγελίας του μνημονίου… τελικά εφηύρε το «αριστερό ρεύμα» εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά πρόκειται για το άλλοθι της ιδεολογικής τεκμηρίωσης ενός α-κόμματος που αρέσκεται να βρίσκεται μόνιμα πέριξ των πλατειών Κολωνακίου και Συντάγματος, να μιλά σε άλλη γλώσσα με Ευρώπη και Αμερική, να κάνει «κοινωνική παρέα» με τα μίντια.. κλπ.

Το αριστερό ρεύμα του κ. Λαφαζάνη πρακτικά προτείνει μία άλλη, πιο προσιτή στους λαϊκούς, διαδρομή. Ξεκινά από Hilton κατεβαίνει τη Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, στρίβει στη Χαρ. Τρικούπη (να ένας λαϊκός δρόμος με πράσινη ιστορία), ανεβαίνει Σκουφά και καταλήγει Κολωνάκι (για να μην ξεχνιόμαστε). 

Και για να σοβαρευτούμε, το αριστερό ρεύμα του κ. Λαφαζάνη, υποδηλώνει τον πολιτικό και ιδεολογικό εκτροχιασμό του νεου-ΣΥΡΙΖΑ, που κατακλύζεται από το παλαιο-ΠΑΣΟΚ και που αλλάζει “κουστούμια” πιο γρήγορα και από μοντέλο σε πασαρέλα, προσπαθώντας να ικανοποιήσει την μεγάλη πράσινη προσέλευση στο μαγαζί.

Γιατί είπαμε .. ο πελάτης έχει πάντα ΔΙΚΙΟ !!

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ