31 Δεκεμβρίου 2012

Οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον πατέρα μου

[Η Ζωή Λάσκαρη δεν το είπε βέβαια ακριβώς έτσι καθώς λόγω ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε στις σφαγές των κομμουνιστών, ωστόσο είναι γνωστός ότι ο πατέρας της ήταν...συνταγματάρχης του ελληνικού στρατού στον εμφύλιο και ο θείος της ήταν από τους πρωταίτιους αξιωματικούς του ΙΔΕΑ που το 1951 αποπειράθηκαν να κάνουν κίνημα προκειμένου να δώσουν της αρχηγία του κράτους στον Παπάγο αλλά αποσύρθηκαν μετά από απαίτηση του Στρατηγού]

Άκρως εξομολογητική ήταν η Ζωή Λάσκαρη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα News. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την δολοφονία του πατέρα της.


«Θα έλεγα πως δεν είχα φυσιολογικά χρόνια. Τα παιδικά χρόνια δεν είναι ποτέ εύκολα, έτσι κι αλλιώς. Για κανένα παιδί δεν είναι φυσιολογικό να δολοφονείται ο πατέρας του, να μην υπάρχει πατέρας πουθενά στην παιδική ηλικία».

Αυτό εξομολογήθηκε η δημοφιλής σταρ στην εφημερίδα News σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της, συνταγματάρχη Κουρουκλή, κατά την διάρκεια του εμφυλίου, όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών.

Ενώ η μοίρα επιφύλασσε στην μικρή Ζωή ένα ακόμη άσχημο παιχνίδι, αφού σε ηλικιά επτά ετών έφυγε από την ζωή και η μητέρα της.