24 Δεκεμβρίου 2012

Τι σου κάνουν τα ποτά και τα ξενύχτια! ... Μέχρι και τον Ρουσόπουλο θυμάσαι....

Μερικές μέρες μετά την απομάκρυνσή του από τον ΕΟΤ, καθώς η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε δεκτή την παραίτησή του (αφού έξινα και οι δυό τους ρεζίλι των σκυλιών) και τον αντικατέστησε με τον Πάνο Λειβαδά στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, ο Νίκος Καραχάλιος εξαπέλυσε τα πρώτα “βέλη” κατά του διαδόχου του.

Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, ο άλλοτε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας σε συνομιλία που είχε μαζί του, έκανε μια σειρά από αποκαλύψεις για τον ρόλο του Πάνου Λειβαδά την περίοδο κατά την οποία ο Νίκος Καραχάλιος υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τη Λυκείου, για να τον διαδεχθεί λίγο αργότερα η Φεβρωνία Πατριανάκου.

Η παραίτηση Καραχάλιου είχε ζητηθεί από τον τότε Γραμματέα της Ρηγίλλης Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος είναι εκτός Βουλής από το 2009, και στηρίχτηκε σε δηλώσεις τις οποίες φερόταν να έχει κάνει ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στη “Herald Tribune”, κατά του Κώστα Καραμανλή.

Ο ίδιος ο Νίκος Καραχάλιος είχε διαψεύσει τότε ότι είχε κάνει μια τέτοια δήλωση, ηχητικό ντοκουμέντο δεν παρουσιάστηκε ποτέ, και με δηλώσεις του στον Γιώργο Παπαχρήστο “δείχνει” τον Πάνο Λειβαδά για τις διαστάσεις που είχε προσλάβει το θέμα.

“Δεν έκανα ποτέ αυτή τη δήλωση, αλλά ο Λειβαδάς πρωί πρωί την έστειλε παντού. Υποτίθεται ότι όταν είσαι Γραμματέας Επικοινωνίας, το πρώτο που κάνεις είναι να προστατεύεις τον Πρωθυπουργό, όχι να διοχετεύεις μια τέτοια δήλωση, η οποία δεν έγινε κιόλας”, σχολίασε ο Νίκος Καραχάλιος στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Ο δημοσιογράφος των “Νέων” θυμίζει ότι ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ “ανήκε στο σύστημα του Θεόδωρου Ρουσόπουλου”, ο οποίος βρισκόταν σε κόντρα με τον Νίκο Καραχάλιο, ενώ ήταν Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και έτσι είχε μεταξύ άλλων τη διαχείριση των ξένων ανταποκριτών για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Το ρεπορτάζ των “Νέων” καταλήγει με την επισήμανση ότι ο Πάνος Λειβαδάς δεν έκανε ούτε ένα τυπικό τηλεφώνημα στον Νίκο Καραχάλιο για να ζητήσει ενημέρωση, μετά τον διορισμό του.

http://ysterografa.gr