21 Δεκεμβρίου 2012

"Καυτή" βραδιά σ@ξ για Ρονάλντο στη Μαδρίτη! (φώτο)

Σε μερικούς μήνες από τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιρίνα Σάικ, σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού "Cuore" αυτό δεν εμπόδισε τον CR7 να απολαύσει βραδιά σεξ σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης με Ιταλίδα μοντέλο.

Το όνομα αυτής... Νικόλ Μινέτι, με το εν λόγω ΜΜΕ να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε ταξίδι της Ιρίνα Σάικ στο Μαϊάμι για να πλαγιάσει μαζί με τη Μινέτι σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της ισπανικής πρωτεύουσας στις 9 Δεκεμβρίου.

Το συγκεκριμένο δημοσιεύμα αναφέρει πως το ζευγάρι Ρονάλντο-Μινέτι πέρασε αρχικά μία ρομαντική βραδιά σε εστιατόριο της Μαδρίτης για να συνεχίσουν τη... νύχτα τους σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, με τον 27άχρονο άσο να "αποχωρεί" τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την επόμενη ημέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Σέρχιο Ράμος για να κάνει στη συνέχεια ψώνια μαζί με τη Μινέτι σε μία από τις πιο εμπορικές οδούς της Μαδρίτης αλλά και να δειπνήσει μαζί της σε ξενοδοχείο της πόλης.
Η σέξι Νικόλ Μινέτι μέσα από φωτογραφίες




































sport24.gr