16 Δεκεμβρίου 2012

Μακριά απ' τον κώλ@ μας κι ας κάνει ότι θέλει: Νέο κόμμα θέλει ο Κ. Μαρκόπουλος

[Μακάρι να κάνουν κόμμα να αντιπολιτεύονται την εκάστοτε κυβέρνηση πιο σοβαρά απ' ότι οι ΑΕροψεκασμένοι με τον πολιτικό λόγο για προδότες, κολοτούμπες, κομανέτσι και εσχάτως για "εθνικούς μαλάκ@@". Και γιατί όχι κάποια στιγμή να συμμετέχουν σε μια κυβέρνηση αντί για τη ΔΗΜΑΡ ας πούμε... σε τελική ανάλυση περισσότερα κοινά έχουμε με τον Μαρκόπουλο ή τον Ζώη πχ. στα εθνικά θέματα, απ' ότι με την Ρεπούση και τον Μπίστη]

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου κόμματος, που θα εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη [καλά μεγάλε μην ανοίγεσαι και συ... 3-5% και πολύ είναι...], στο μέλλον, ο Κώστας Μαρκόπουλος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.


Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Μαρκόπουλος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο τον οποίο αποκαλεί γραφικό κατηγορώντας τον πως «αυτοθαυμάζεται».

Επίθεση εξαπολύει και κατά της Νέας Δημοκρατίας για την οποία λέει πως έχει μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα άγριου νεοφιλελευθερισμού.

Ο βουλευτής Ευβοίας επιμένει στην αντιμνημονιακή ρητορική του δηλώνοντας πως θα δικαιωθεί στο μέλλον για αυτή του τη στάση.

parapolitika