03 Δεκεμβρίου 2012

Για γέλια η απάντηση Στασινόπουλου για τη λίστα Λαγκάρντ

[Κάποιος του είπε ότι η Μαργαρίτα είναι πίσω από το λογαριασμό των 500.εκ και αυτός το κατέθεσε στον εισαγγελέα... καλά έκανε, το ερώτημα όμως είναι: τι έκανε ο ίδιος και τι εντολές έδωσε στην υπηρεσία; Επειδή το κατέθεσε στην εισαγγελία δεν έπρεπε να ψάξει αν αυτό που είπε ο Γενικός Διευθυντής του ισχύει; Δηλ. Αυτός κάνει μόνο το βαποράκι μεταξύ ΣΔΟΕ και εισαγγελέα; Έρευνα γιοκ; Αν του πει κάποιος δηλ. ότι ο Γιωργάκης έκλεψε 100 δις, θα πάει στον εισαγγελέα και έβγαλε την υποχρέωσή του; Με τι νούμερα έχουμε μπλέξει ρε γαμώτο!! Όλοι σπρώχνουν τις ευθύνες αλλού...]

"Με συναίσθηση της ευθύνης μου και του καθήκοντός μου ως Προϊσταμένου του ΣΔΟΕ ενήργησα καταθέτοντας στον κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για τη «λίστα Λαγκάρντ»", αναφέρει ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα που εμπλέκουν την Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ, βάσει δικής του κατάθεσης.

"Είναι έργο της Δικαιοσύνης η διερεύνηση της σχετικής υπόθεσης και η αναζήτηση, εάν υπάρχουν, σχετικών ευθυνών και στην οποία αμέσως κατέφυγα μόλις ήρθε σε γνώση μου το σχετικό ηλεκτρονικό υλικό παραδίδοντάς το σ΄αυτή αυτούσιο", τονίζει ο κ. Στασινόπουλος και προσθέτει:

"Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, σεβόμενος την νομιμότητα και όσα το δικαιϊκό μας σύστημα επιτάσσει".