27 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! Δείτε πως άκουσε την ομιλία Καμμένου ο ΑΕροψεκασμένος!

Μέσα στις γιορτές και τον πανικό του Καραχάλιου δεν προλάβαμε να σχολιάσουμε την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη συνδιάσκεψη για το Συνέδριο (αν φτάσουν μέχρι εκεί...). Δείτε λοιπόν τι άκουσε από την ομιλία Καμμένοι το θύμα ο ΑΕροψεκασμένος οπαδός και όχι οι σαλτιμπάγκοι που έχουν χωθεί εκεί επειδή ονειρεύονται εξουσία και θέσεις:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
Και είμαστε όλοι εδώ. Η Ελλάδα είναι ενωμένη και οι Έλληνες είναι ενωμένοι απέναντι σε εκείνους που θέλουν να πάρουν την εθνική κυριαρχία της χώρας, απέναντι στο μαύρο μέτωπο.
...
Γιατί όπως διαπιστώσατε μπορεί να μας μπλόκαραν με οικονομικό πόλεμο τη διεξαγωγή του συνεδρίου που έπρεπε να γίνει τον Οκτώβριο, μπορεί να μας έχουν μέχρι τώρα απομονώσει στο να μην έχουμε σε κάθε νομό γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά τους απαντάμε ότι έχουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και αυτοί είναι ισχυρότεροι και των γραφείων και των χρηματοδοτών και των τραπεζιτών.

Το μεταπολιτευτικό οικονομικό μοντέλο απέτυχε και βεβαίως το χαρακτήριζαν χρόνιες στρεβλώσεις και αδυναμίες. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι μέχρι το μνημόνιο η πατρίδα μας είχε ένα δημοκρατικό σύστημα και ότι όλα λειτουργούσαν κανονικά. Υπήρχαν και υπάρχουν ανάγκες για μεγάλες αλλαγές, αλλά αυτές τις αλλαγές δεν θα μας τις επιβάλλουν οι τοκογλύφοι, θα τις επιβάλλουμε οι Έλληνες στη δική μας πατρίδα.

Εδώ όμως τίθεται το ερώτημα. Τι έφταιξε για να υπαχθεί η χώρα σε αυτό το καθεστώς της οικονομικής και της πολιτικής κηδεμονίας; Από τη μια μεριά ήταν ναι οι αδυναμίες της οικονομίας, η ανικανότητα και η διαφθορά του πολιτικού συστήματος, η παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά πάνω από όλα ήταν ο σχεδιασμός κάποιων διεθνών κέντρων της νέας τάξης πραγμάτων που επιθυμεί και επιδιώκει διακαώς να καθυποτάξει τους λαούς με ισχυρή εθνική ταυτότητα και ιστορική συνείδηση όπως ο ελληνικός λαός.

Αποτελέσαμε το πείραμα και αποτελούμε το πείραμα, αλλά διάλεξαν λάθος πειραματόζωο αυτοί που νομίζουν ότι αποφασίζουν για τον κόσμο.

Χρησιμοποίησαν ως μέσο το ασφαλέστερο και το αποτελεσματικότερο, δηλαδή τον έλεγχο του χρέους για να υποτάξουν το λαό μας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την ιδρυτική μας διακήρυξη ζητάμε έναν αταλάντευτο τρόπο να διερευνηθούν οι αιτίες οι οποίες οδήγησαν στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου και οι ντόπιοι συνεργάτες που ως δοσίλογοι έφθασαν την πατρίδα μας σε αυτό το σημείο. Ενδελεχής και αποτελεσματική έρευνα που θα ρίξει άπλετο φως και θα στείλει τους υπεύθυνους εκεί που πηγαίνουν οι προδότες όταν προδίδουν έναν λαό και ένα έθνος. Το οφείλουμε στις οικογένειες που εξαθλιώνονται, στις οικογένειες των τριών χιλιάδων Ελλήνων που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν. Το οφείλουμε στους 1.800.000 ανέργους, το οφείλουμε στους γονείς μας, το οφείλουμε στα ιερά κόκκαλα των Ελλήνων.

Τους λέμε λοιπόν, εμείς είμαστε το τείχος, εμείς είμαστε η αντίσταση των Ελλήνων.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

Θα ανατρέψουμε αυτή την κυβέρνηση η οποία δεν λειτουργεί σαν δημοκρατική κυβέρνηση, αναλαμβάνει εντολές από τους επιτρόπους της Τρόικας, αυτό σημαίνει κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας.

Στην κυβέρνηση αυτή αποφασίζουν υπάλληλοι της Τρόικας και πολλές φορές επιβάλλουν απρόκλητα την άποψή τους σύμφωνα πάντα με τις επιταγές και τα συμφέροντα των ξένων δανειστών.

Οι συνταγματικές υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες καταργούνται μέσα από την προβολή εκβιαστικών διλημμάτων που οδηγούν σε εξαναγκαστική ψήφιση εξόφθαλμα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα και νόμους.

Ξέρουν καλά ότι καμιά Ελληνίδα και κανένας Έλληνας δεν μπορεί πια να ανταποκριθεί στα χαράτσια και στους φόρους, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξήσεις των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, δεν τα βγάζουμε πέρα γιατί ο σκοπός τους είναι να μην τα βγάλουμε πέρα και να δημεύσουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία.

Εξελίσσεται μια ανθρώπινη τραγωδία σε όλη τη χώρα και όλα αυτά συνηγορούν σε μία διαπίστωση: Η πατρίδα και οι ελευθερίες των Ελλήνων κινδυνεύουν.

Στον Ελληνισμό χωράνε όλοι, χωράνε αυτοί που πιστεύουν στη δημοκρατική Δεξιά, στην Κεντροδεξιά αλλά προασπίζονται την Ευρώπη των εθνών-κρατών που διακήρυξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όχι την ομόσπονδη Ευρώπη των Γερμανών και των τοκογλύφων.

Σε αυτό το κάλεσμα χωρά βεβαίως το Πατριωτικό Κέντρο το οποίο το εξαφάνισαν οι δυνάμεις της μεταπολίτευσης.

Σε αυτό το κάλεσμα χωράνε οι άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται από το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που πίστευαν στον Ανδρέα Παπανδρέου που είπε «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και όχι στην πολιτική του Σημίτη και του ξεπουλήματος των Ιμίων.

Χωράνε σε αυτό το κάλεσμα και όσοι πιστεύουν στην Πατριωτική Αριστερά αλλά σε αυτό το κάλεσμα προϋπόθεση και κόκκινη γραμμή είναι ο σεβασμός στα εθνικά μας δίκαια, στο όνομα της Μακεδονίας, στην αντιμετώπιση της πρόκλησης στη Θράκη, στα ελληνοτουρκικά, στα εθνικά θέματα, τα οποία εάν κάποιοι επιθυμούσαν συνεργασίες θα έπρεπε να καταλάβουν ότι αυτά για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κόκκινη, αποκλειστική γραμμή.

Κλείνω στέλνοντας ένα μήνυμα: Μην πολεμάνε με παλιά μέσα. Μας έριξαν τόνους λάσπη μόλις ξεκινήσαμε. Έχουν πει απίστευτα πράγματα. Έβαλαν στην αρχή να μας αποκλείσουν από όλα τα Μέσα. Δεν κατάφεραν τίποτα στις πρώτες εκλογές. Εν συνεχεία άρχισαν τον πόλεμο της λάσπης και τώρα έρχονται γονυπετείς και ζητούν συγγνώμη και ζητούν να μη δικαστούν. Σε τρίτη φάση απέσυραν τις ρεζέρβες τους. Τους απαντάμε, μην προσπαθείτε άδικα γιατί αυτό το κίνημα είναι λαϊκό κίνημα. Σε αυτό το κίνημα δεν επιτίθεστε σε έναν επιτίθεστε σε όλους μας και

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ