13 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς: Σήμερα τελειώνουν οι φόβοι-Δεν δέχομαι εκβιασμούς από υπαλλήλους (βίντεο)

[Για να δούμε ρε Αντώνη πόσο δεν δέχεστε εκβιασμούς από τους υπαλλήλους της Βουλής... μέχρι τώρα πάντως άλλα βλέπουμε: Στην καλύτερη περίπτωση βλέπουμε διστακτικότητα και να τους πηγαίνεις με το μαλακό (την ίδια μαλακ@@ που έκανε και ο Καραμανλής), ενώ θα έπρεπε να τους εξοντώσεις με τη μία για να δείξεις αποφασιστικότητα και να δούμε και μεις οι υπόλοιποι ότι στις θυσίες συμμετέχουν όλοι ρε γαμώτο!! Μια φορά να δείξει κάποιος ότι δεν υπάρχουν προνομιούχοι και μαλάκ@@!!!]

Για την ευκαιρία που δίδεται στην χώρα να αποκαταστήσει την αξιοποπιστία της και να βγει από την κρίση μίλησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τα αποτελέσματα του Eurogroup.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι σήμερα τελειώνουν οι φόβοι και οι εκβιασμοί για την Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέληκαι τους βουλευτές τους.

«Είναι δικαίωση γιατί ουσιαστικά μέσα στους επόμενους μήνες θα πάρουμε 52, 5 δισ. και είναι η πρώτη φορά που τα περισσότερα από αυτά θα μείνουν μέσα στη χώρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Πρώτη φορά τόσο μεγάλο ποσοστό χρημάτων θα μείνει μέσα στην Ελλάδα, ενώ τους επόμενους μήνες θα ξεχρεώσουμε όσα χρωστάει το κράτος στους πολίτες» ήταν τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά.

Σημείωσε, επίσης, ότι η σημερινή είναι ημέρα ενότητας, ενώ πλέον υπάρχει ελπίδα για ανάκαμψη, καθώς το σύννεφο αβεβαιότητας απομακρύνθηκε οριστικά.

Εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε λάβρος κατά των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή τονίζοντας «Εγώ και η κυβέρνησή μου δεν δεχόμαστε εκβιασμούς. Δεν υπάρχουν υπάλληλοι δύο ταχυτήτων. Σε τέτοιες ώρες είναι επόμενα αυτή να είναι η αμετάκλητη απόφση της κυβέρνησης».

Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, υποστήριξε ότι επιβραβεύθηκε μια προσπάθεια πολλών μηνών και ότι όσοι πίστεψαν στην Ελλάδα νιώθουν δικαιωμένοι.

«Η Ελλάδα πήρε σήμερα μια πολύ μεγάλη ανάσα, το ταξίδι για εμένα μόλις αρχίζει» ήταν τα λόγια του Γιάννη Στουρνάρα.

Εξήγησε, τέλος, ότι από τα 34,3 δισ που θα λάβει η Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, τα 16 θα πάνε στις τράπεζες, επτά δισ θα μπουν στον προϋπολογισμό και την αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς τρίτους και τα υπόλοιπα 11,3 δισ. στην επαναγορά του χρέους.