08 Δεκεμβρίου 2012

Η γκάφα του Άδωνι-Τι φωτογραφία ανέβασε και του την έπεσαν;

Προφανώς ο Άδωνις έπρεπε να είχε κρυφτεί γιατί όπως έδειξε η ήττα Καραμανλή το 2009, η πλειοψηφία δεν αντέχει την αλήθεια και προτιμάει να την κοροϊδεύουν κοιλαράδες που χύνουν μαύρο δάκρυ για όσους πεινάνε... αν υπάρχουν και τέτοιοι που να πεινάνε γιατί εγώ δεν έχω δει να αλλάζουν κάτι περιττές συνήθειες όπως κινητό και φραπέδες...

Μια απλή φωτογραφία του Άδωνι με τη Μανωλίδου, να...
γελάνε μπροστά στο Λούνα Παρκ του Σίδνευ, όπου βρίσκεται προσκεκλημένος από ομογενείς, έγινε αφορμή να του την πέσει όλο το twitter και μαζί και η Άντζυ Σαμίου.

Χρήστες κατηγόρησαν τον Α. Γεωργιάδη ότι... μετέβη στην Αυστραλία με έξοδα των Ελλήνων φορολογούμενων, με εκείνον να απαντά ότι το κόστος του ταξιδιού του, το έχουν επιβαρυνθεί εξ ολοκλήρου οι ομογενείς μας.

Χαρακτηριστική είναι και η στιχομυθία με τη γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου η οποία του επιτέθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter λέγοντάς του... "Υποφέρετε Άδωνη οικογενειακώς για τη κατάσταση της Πατρίδας..και κάνεις ότι μπορείς να το δείξεις χωρίς ντροπή και φιλότιμο" με τον Άδωνι να απαντάει και τη συζήτηση να παίρνει φωτιά.
Δείτε τη φώτο