07 Δεκεμβρίου 2012

Ρε τους μαλάκ@@ τους Αυστραλούς!! Νεκρή βρέθηκε η νοσοκόμα που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα

Νεκρή βρέθηκε η νοσοκόμα του νοσοκομείου King Edward VII που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα Αυστραλών ραδιοφωνικών παραγωγών που ζητούσαν ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της εγκυμονούσας Κέιτ, υποδυόμενοι τον πρίγκιπα Κάρολο και την βασίλισσα Ελισάβετ.


Tο πρωί της Παρασκευής η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα για μία γυναίκα που βρέθηκε αναίσθητη σε μία διεύθυνση στο Λονδίνο.

Το νοσοκομείο απέτισε φόρο τιμής στη γυναίκα, λέγοντας ότι επρόκειτο για «πρώτης τάξεως νοσοκόμα» και τόνισε ότι η Τζασίντα Σαλντάνα είχε πέσει θύμα φάρσας.

«Το νοσοκομείο τη στήριζε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο» αναφέρει η ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το BBC, η Σαλτάνχα δεν ήταν η νοσοκόμα που έδωσε τις πληροφορίες, αλλά εκείνη που απάντησε στο τηλεφώνημα αρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σκότλαντ Γιάρντ δεν αντιμετωπίζει τον θάνατο ως ύποπτο, ενώ στο Διαδίκτυο οργιάζουν οι φήμες για πιθανή αυτοκτονία.

Αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί πραγματοποίησαν φάρσα βασιλικών διαστάσεων στο νοσοκομείο King Edward VII, όπου νοσηλευόταν με αδιαθεσία η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον.

Οι παραγωγοί τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο και υποδυόμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο έλαβαν πληροφορίες από νοσοκόμα για την κατάσταση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Σε ανακοίνωσή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξέφρασαν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο της νοσοκόμας.

Newsroom ΔΟΛ