15 Δεκεμβρίου 2012

Kόντρα Άδωνι-Καπερνάρου: Τι θα γίνει με αυτή τη μήνυση στον Παπούλια ρε πάπια Καμμένε (βίντεο)

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου με αφορμή τη χθεσινή επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, στον Πάνο Καμμένο.
Οι δύο Βουλευτές ήταν προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή του Σκαϊ και τα αίματα άναψαν με αφορμή την δήλωση Γεωργιάδη ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην πολιτική, των τελευταίων δέκα χρόνων».

Ο Βασίλης Καπερνάρος επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Γεωργιάδης έχει αποδείξει ότι το σκυλί γαβγίζει εκεί που τρώει. Αν ο Καμμένος είναι καραγκιόζης, ο Σαμαράς είναι Χατζηαβάτης».

Από την πλευρά του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «δεν μπορώ να δείξω κανένα σεβασμό σε έναν άνθρωπο που κάνει πολιτική καριέρα ονοματίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους προδότες και πουλημένους. Τον προκαλώ όποτε θέλει να εμφανιστεί μαζί μου στην τηλεόραση και να αποδειχθεί αν αυτό που είπα είναι υπερβολή ή όχι».

Αναφερόμενος στην μήνυση που είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι θα κάνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το non paper, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «είναι ψεύτης και δεν την έκανε. Παρακαλούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον κάνει υπουργό Άμυνας. Είπε ότι θα κάνει μήνυση και τώρα κάνει την πάπια» με τον Βασίλη Καπερνάρο να απαντά: «Δεν θα πέσω στο επίπεδο του Γεωργιάδη»