06 Δεκεμβρίου 2012

O Λαλιώτης έβγαλε το ζιβάγκο από την ντουλάπα – ποιόν αποκάλεσε πανελίστα

Μετά το δείπνο με τους εφοπλιστές για την τύχη της ΑΕΚ ο Κώστας Λαλιώτης επανεμφανίστηκε χθες, αυτή τη φορά στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη «Όπλων κρίσις. Νεκρικοί διάλογοι για την Αριστερά».

Ο Κώστας Λαλιώτης φορώντας ένα ζεστό ζιβάγκο, εμφανίστηκε ως μια πατρική φιγούρα που είχε συμβουλές και έναν καλό λόγο για όλους, θυμίζοντας σε κάποιους το στυλ του Ανδρέα Παπανδρέου. Το ενδιαφέρον του κέρδισε ο Οδυσσέας Κωνταντινόπουλος στον οποίο είπε με χιούμορ «πανελίστας έχεις γίνει. Μη βγαίνεις το συχνά στην τηλεόραση γιατί θα γίνεις μαϊντανός» για να πάρει την απάντηση «Τι να κάνω; Στην εποχή σας το ΠΑΣΟΚ ήταν στον αφρό κι έβγαιναν όλοι».

Ο Κώστας Λαλιώτης προσπέρασε τον ύφαλο της κριτικής για την έλλειψη στελεχών ή θάρρους στο ΠΑΣΟΚ που βλάπτει επικοινωνιακά το κόμμα και προχώρησε στην κατάμεστη αίθουσα του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου. Εκεί ήταν μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος (στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διαγραφή), ο Κώστας Σκανδαλίδης που πολιορκήθηκε για χειραψίες και φωτογραφίες. ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός που ήταν και στην ομάδα παρουσίασης του βιβλίου. Επίσης η Κατερίνα Πατζελή που έφτασε με καθυστέρηση, αλλά και ο Γρηγόρης Ψαριανός που όταν τον ρωτούσαν «εσύ τί βλέπεις» αναφερόμενοι στις εξελίξεις στην κεντροαριστερά απαντούσε με νόημα «βλέπεις κανέναν να βλέπει;»

iefimerida.gr