19 Δεκεμβρίου 2012

Μαιμού βίντεο: Χρυσαετός αρπάζει μικρό παιδί και πιγκουίνος το σκάει από ζωολογικό κήπο... επίσης στο Μόντρεαλ! (video)

Tο παρακάτω βίντεο, που κυκλοφορεί από το πρωί, είναι τελικά μαιμού καθώς το συγκεκριμένο γεγονός δεν αναφέρεται σε καμία ειδησεογραφική σελίδα του Μοντρεαλ. Πέραν τούτου στο Μόντρεαλ δεν υπάρχουν Χρυσαετοί και ο συγκεκριμένος αετός, που δεν είναι χρυσαετός, φαίνεται εκπαιδευμένος. Τέλος όσον αφορά τα τεχνικά: στην αρχή του βίντεο εξαφανίζεται το φτερό του αετού (3 δευτερόλεπτο), δεν υπάρχει σκιά του αετού (10 δευτερόλεπτο), η κίνηση του αετού όταν σηκώνει το μωρό δεν είναι ομαλή (ο αετός φαίνεται να επιταχύνει και να επιβραδύνει σαν σε fast forward) και όταν ο αετός το αφήνει αυτό συνεχίζει να ανεβαίνει για λίγο ακόμα!

Δείτε αρχικά το video και μετά τα καρέ:





Δείτε το εξαφανισμένο φτερό στο 2ο δευτερόλεπτο



Στην αρχή του βίντεο δεν υπάρχει σκιά και εμφανίζεται ξαφνικά στο 10 δευτερόλεπτο. Δείτε 2 σκηνές του βίντεο με διαφορά 1 μόλις frame:


Δείτε και σε αργή κίνηση την την ανώμαλη κίνηση των φτερών του αετού και την ανοδική κίνηση του μωρού που συνεχίζεται ακόμα και όταν ο αετός το έχει αφήσει





Εικάζεται ότι το βίντεο το έφτιαξε μια σχολή 3D animation του Μοντρεαλ που κάθε χρόνο βραβεύει ένα 3D anime βίντεο. Δείτε μια άλλη δουλειά τους:

Πιγκουίνος το έσκασε από το ζωολογικό κήπο... του Μοντρεαλ εννοείται:



http://gawker.com/5969701/all-the-reasons-that-baby+snatching-eagle-video-is-fake