14 Ιανουαρίου 2013

Δεν πέρασε στον Η.Μόσιαλο: «Νεκρανασταίνεται» η ΕΤ-1

Χωρίς ενιαία στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο αντιμετωπίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια η ΕΡΤ Α.Ε. Ευτυχώς, μάλιστα δεν πήρε «σάρκα και οστά» το όραμα του «μεταρυθμιστή» κυβερνητικού εκπροσώπου επί τελευταίας κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, Ηλία Μόσιαλου για «λουκέτο» στην ΕΤ-1 για «λόγους συμβολικούς».
Για να παραδειγματισθεί δηλαδή ο δημόσιος τομέας και να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ότι νοικοκυρεύεται ακόμη και η κρατική τηλεόραση!. Ενώ λοιπόν είχε ανακοινωθεί μετά τυμπανοκρουσιών το κλείσιμο της ΕΤ-1, η κυβέρνηση Α.Σαμαρά την επαναφέρει στη ζωή με το come back δελτίου ειδήσεων από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Το δελτίο, το οποίο θα είναι ωριαίο και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 12 τα μεσάνυχτα, θα παρουσιάζουν τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή) ο Προκόπης Δούκας και τα Σαββατοκύριακα η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου.

Σημειώνεται ότι από την ίδια ημέρα (Δευτέρα 21.01.13) καταργείται το νυχτερινό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ. Επίσης από το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ (9 μ.μ.) το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζουν μαζί η Πηνελόπη Γαβρά και ο Κώστας Τσουρός.

http://www.antinews.gr/2013/01/14/199254