08 Ιανουαρίου 2013

Αμερικάνικες παπαριές: 34χρονη φιλόλογος "αποπλάνησε" δυο 17χρονα ντερέκια [εικόνες]

[Εντάξει έχουν δίκιο να είναι αυστηροί και να απαγορεύουν σχέσεις μεταξύ καθηγητών και μαθητών προκειμένου να υπάρχει και ο απαιτούμενος σεβασμός αλλά δεν μπορεί από τη μία να δίνουν στον άλλο δίπλωμα οδήγησης και από την άλλη να του λένε μην πηδήξεις...]

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση της 34χρονης Κίνσλει Γουέντσκι, καθηγήτριας φιλολογιάς σε σχολείο της Νότιας Καρολίνας, που συνελήφθη με την κατηγοριά ότι έχει συνάψει σεξουαλικές σχέσες με δυο μαθητές της.
«Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές το σπίτι της, όταν έλειπε ο σύζυγος και τα δυο παιδιά της», δήλωσε στη αστυνομία ο 17χρονος μαθητής του γυμνασίου Dreher που φέρεται εδώ και μήνες να έχει συνάψει σχέση με την 34χρονη.

Μάλιστα, όπως μόλις αποκαλύφθηκε, μάλλον δεν είναι μόνος, αφού η ίδια καθηγήτρια ερευνάται για μια αντίστοιχη υπόθεση με μαθητή άλλου γυμνασίου.



Η παράνομη σχέση των δυο ήρθε στο φως μετά από καταγγελία των γονιών του μαθητή, με αποτέλεσμα η καθηγήτρια να συλληφθεί και στην συνέχεια να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων.

Ταυτόχρονα το γυμνάσιο που δίδασκε τα τελευταία επτά χρόνια την έχει θέσει σε διαθεσιμότητα και έχει διαγράψει την ιστοσελίδα της. Εκείνη στην οποία έγραφε ότι παντρεμένη και πολύ ευτυχισμένη.



Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο συζυγός της, διευθυντής αθλητικών δραστηριοτήτων στο γυμνάσιο Flora, σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

iefimerida.gr