30 Ιανουαρίου 2013

6 είναι τα πρωθυπουργικά γραφεία στη Βουλή... στα απ' αυτά έχουν κατσικωθεί ΓΑΠ και Μπένυ και δεν βγαίνουν

Αν κάποιος καταφέρει να εισχωρήσει στα άδυτα της Βουλής, εκεί που στεγάζεται το πρωθυπουργικό γραφείο και εκείνα των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, το πιθανότερο είναι πώς θα σκεφτεί ότι στην διακυβέρνηση της χώρας βρίσκεται ακόμα το ΠΑΣΟΚ. Στον χώρο που βρίσκεται πριν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, βρίσκονται άλλα πέντε γραφεία.
Στο ένα από αυτά, στεγάζεται ο διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου για Κοινοβουλευτικά θέματα, δημοσιογράφος Νίκος Τσούτσιας. Στα υπόλοιπα τέσσερα, θα φανταζόταν κάποιος πως θα ήταν εγκατεστημένοι κάποιοι άλλοι από το επιτελείο Σαμαρά, όμως αυτό δεν συμβαίνει.

Δύο από αυτά, εξακολουθεί να διατηρεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ προηγουμένως τα είχε ως αντιπρόεδρος. Το απίστευτο είναι πώς στα υπόλοιπα δυο (με αριθμούς 22 και 23) στεγάζεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου! Με λίγα λόγια, τέσσερα από τα πέντε γραφεία που βρίσκονται στον πρωθυπουργικό προθάλαμο, ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, ενώ οι κ.κ. Βενιζέλος και Παπανδρέου δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να μεταφερθούν σε άλλο γραφείο.

παραπολιτικά