12 Ιανουαρίου 2013

Βρέθηκε ο αμερικανός υπουργός που υπογράφει σαν τον Ρουπακιώτη με μια... κατσαρή γραμμή [εικόνα]

Αντικείμενο χιουμοριστικών συζητήσεων στις ΗΠΑ έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες η υπογραφή του νέου υπουργού Οικονομικών Τζακ Λου, ο οποίος υπογράφει σαν τον δικό μας υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη με μια... κατσαρή γραμμή!
Από τα αμερικανικά ΜΜΕ και την κοινή γνώμη ως τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα γελούν και σχολιάζουν χιουμοριστικά την εκκεντρική υπογραφή του νέου υπουργού Οικονομικών η οποία ουσιαστικά πρόκειται για μια συνεχόμενη γραμμή με οκτώ επαναλαμβανόμενα κυκλάκια, κοινώς ορνιθοσκαλίσματα και η οποία δεν... διαβάζεται.

Τα σχόλια, σύμφωνα με το tovima.gr είναι δηκτικά. Χαρακτηριστικότερο όλων αυτό του κωμικού και παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ ο οποίος είπε για την υπογραφή του Τζακ Λου: «Είναι σαν ηβικό τρίχωμα μεταμφιεσμένο σε αυτόγραφο!»,

Ο Μπαράκ Ομπάμα αστειευόμενος για την υπογραφή του νέου του υπουργού έδωσε και άλλη μια διάσταση του θέματος: Η κατσαρή αυτή γραμμή θα κοσμεί από το διορισμό του υπουργού όλα τα χαρτονομίσματα που θα κοπούν στις ΗΠΑ από εδώ και πέρα!

Μάλιστα είπε πως μόλις την είδε σκέφθηκε μέχρι και να... ανακαλέσει την απόφασή του! Αποκάλυψε, ακόμη, πως ο νέος υπουργός Οικονομικών του υποσχέθηκε πως από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσει τουλάχιστον ο ένας από τους οκτώ κύκλους της υπογραφής του να μοιάζει με κάποιο γράμμα του αλφάβητου.



Ο Τζακ Λου δεν είναι ο μοναδικός υπουργός στον κόσμο που υπογράφει με τέτοιο τρόπο. Κάπως έτσι υπέγραψε και ο δικός μας υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης το Μνημόνιο 3, προκαλώντας πλήθος σχολίων για το θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει έμπρακτα τη δυσαρέσκειά του, επειδή ουσιαστικά υποχρεώθηκε να τη βάλει, ή αν η υπογραφή αυτή ήταν απόρροια του σοβορού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.




iefimerida.gr