15 Ιανουαρίου 2013

«Οι Γερμανοί αγαπούν πολύ την Ελλάδα, το τζατζίκι και τη χωριάτικη»

Την δική της, απλοϊκή έστω, «ανάλυση» για τις σχέσεις Ελλάδας και Γερμανίας έκανε η Λάουρα Νάργες στα πλαίσια πρόσφατης τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Οι Γερμανοί αγαπούν πολύ την Ελλάδα: τους έξω καρδιά ανθρώπους της, τα νησιά της, τα φαγητά της. Να βλέπατε μόνο με πόση τρέλα τρώνε οι Γερμανοί το τζατζίκι και τη χωριάτικη.Λυσσάνε. Απλά, από ό,τι έχω καταλάβει, έχουν ξενερώσει πολύ άσχημα με τη γενική κατάσταση της οικονομικής κρίσης και οι απόψεις του γερμανικού λαού είναι διχασμένες. Φοβούνται όμως να κάνουν διακοπές στη χώρα μας γιατί ο Έλληνας πιστεύει ότι ο Γερμανός τον έχει στην μπούκα και το ίδιο ακριβώς πιστεύει ο Γερμανός για τον Έλληνα».

Αυτό δήλωσε η διαγωνιζόμενη του Dancing with the stars, προσθέτοντας πως «Πρέπει όμως ως λαοί να καταλάβουμε πως δεν φταίμε αποκλειστικά εμείς για αυτή την περίεργη κατάσταση αλλά οι "καταπληκτικοί" μας "καπετάνιοι". Πάντως ένα είναι σίγουρο: Δεν είναι σε θέση να κρίνουν ξεκάθαρα 100% λόγω έλλειψης πληροφοριών και γι΄αυτό φταίνε τα γερμανικά Μέσα».