25 Ιανουαρίου 2013

Επέμβαση των ΜΑΤ: Μέσα σε χρόνο ρεκόρ εκδίωξαν τα ρεμάλια απ' το αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια

Φούμαρα αποδείχθηκαν τελικά οι απειλές του κομμουνιστή οικοδόμου που δήλωνε "ας φέρουν και φερετρα μαζί τους γιατί θα έχουμε νεκρούς", αφού μέσα σε 20 λεπτά από την εμφάνιση των ΜΑΤ, οι κότες είχαν εξαφανιστεί...

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα....
επιχείρηση της Αστυνομίας για την απομάκρυνση των απεργών του Μετρό στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 3:40, όταν έκαναν την εμφάνισή τους επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου και απομάκρυναν από το χώρο τους απεργούς, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα αρνήθηκε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ έγιναν και τρεις προσαγωγές. Οι δύο αφορούν σε απλούς πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο για συμπαράσταση και σε έναν εργαζόμενο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως μια γυναίκα, βάσει μαρτυριών, που βρισκόταν στα κάγκελα της εισόδου του αμαξοστασίου, τραυματίστηκε από την έφοδο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε σε νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους γύρω δρόμους περιμετρικά του αμαξοστασίου, υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 30 άτομα στην πύλη του αμαξοστασίου τα οποία δηλώνουν προσωπικό ασφαλείας, ενώ παρατηρείται παράλληλα προσέλευση άσχετων κομμουνιστών στο σημείο οι οποίοι πήγαν για συμπαράσταση αλλά μέχρι να φτάσουν τα πάντα είχαν λήξει και έμειναν να κοιτάνε σα χάνοι.

Μεετά την εξέλιξη αυτή είναι να γελάει κανείς με τίτλους σαν κι αυτόν πχ.