19 Ιανουαρίου 2013

Τραγική απάντηση βορειοηπειρώτη υπουργού για το «τσάμικο ψήφισμα»: Ο,τι πει το κόμμα μου! [ΒΙΝΤΕΟ]

Τραγική η απάντηση του Σπύρου Ξέρα σε ερώτηση για το «τσάμικο ψήφισμα»!

Μιλώντας στην εκπομπή «5 ερωτήσεις από τον Μπαμπαράμο» σχετικά με το «τσάμικο ψήφισμα» ο κ. Ξέρας δήλωσε:
«Εγώ θα ψηφίσω ότι θα αποφασίσει η κοινοβουλευτική μου ομάδα, εάν δεν ύπαρξη κομματική πειθαρχεία πιστεύω πως δεν χρειάζεται κάποια διαβούλευση, εγώ θα συμβουλευτώ με τους υποστηρικτές μου στην μειονότητα. Θα κάνω ανοικτές συγκεντρώσεις και σε περίπτωση που αυτοί θα αποφασίσουν και θα μου πουν πως πρέπει να γίνει έτσι τότε εγώ θα σεβαστώ το δίκιο που έχουν οι μειονοτικοί».


«Δεν έχω διαβάσει όλο το ψήφισμα»

Ανεξάρτητα από τις απόψεις που εξέφρασε, ο κ. Ξέρας είπε πως δεν διάβασε ολόκληρο το τσάμικο ψήφισμα, παρ’ ότι απεσταλεί σε όλους τους βουλευτές του αλβανικού κοινοβουλίου. «Διάβασα λίγο απ’ την αρχή και λίγα απ’ το τέλος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ξέρας σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα “SHQIPTARJA”.

Το «τσάμικο ψήφισμα» να μην χαλάσει την συμβίωση της Ελληνικής Μειονότητας με τους Αλβανούς
Ο υπουργός τόνισε επίσης ότι για την μειονότητα αυτά τα θέματα δεν πρέπει να προκαλούν ενόχληση για την συμβίωση της με τους Αλβανούς. «Το γεγονός αυτό επηρέασε πολλούς νέους να σκληρύνουν λίγο την πολιτική τους, πράγμα το οποίο μας εμποδίζει κι εμάς τους πολιτικούς στην καθημερινή μας ζωή. Αυτά τα θέματα δεν πρέπει να ανήκουν μόνο σε έναν βουλευτή», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Σπύρος Ξέρας.Μετά απ’ την απαράδεκτη στάση του κ. Ξέρα που σκέφτεται να ψηφίσει αυτό το εμετικό κείμενο εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων, καιρός είναι οι λίγοι βορειοηπειρώτες που έχουν μείνει ακόμα δίπλα του να τον εγκαταλείψουν και οι εν Ελλάδι συνομιλητές και προστάτες του, να σταματήσουν να τον αντιμετωπίζουν ως ελληνικής καταγωγής υπουργό της Αλβανίας που υποτίθεται πως υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα.

Όσοι πιστεύουν ότι αυτές οι θέσεις υπερασπίζονται τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα προκαλούν την νοημοσύνη κάθε Έλληνα και προσβάλουν το αίσθημα πατριωτισμού.


Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα περιλαμβάνει το εμετικό ψήφισμα των τσάμηδων.


http://aftonomi.gr/politiki/item/1045-kseras-gia-to-tsamiko-psifisma-oti-pei-to-komma-mou-binteo.html