10 Ιανουαρίου 2013

Διαλύεται το Χάρβαρντ!! Ο ΓΑΠ ολοκλήρωσε το "έργο" του και αποχωρεί...

Αφού τους … διαφώτισε αποχωρεί από την έδρα του Χάρβαρντ

Ολοκλήρωσε τον κύκλο σεμιναρίων στο Χάρβαντ ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Παπανδρέου με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη, ζητεί να του παρακρατείται από τη μηνιαία του βουλευτική αποζημίωση το ποσό που αντιστοιχεί στις ημέρες απουσίας του στο εξωτερικό.


Οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου βεβαιώνουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός συνεχίζει να δίνει διαλέξεις σε επιλεγμένο ακροατήριο μέσω του Ιδρύματος «ενοικίασης ομιλητών», The Harry Walker Agency, αλλά αποποιήθηκε και εκεί τις αποδοχές του.

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Παπανδρέου, θα βρεθεί στη Λισαβόνα για να παραστεί στο Συμβούλιο της Διεθνούς Σοσιαλιστικής και ακολουθούν διαλέξεις σε διάφορα πανεπιστήμια. Στο μεταξύ, τον πρώην Πρωθυπουργό τον απασχολεί και το θέμα της λίστας Λαγκάρντ και η πρόταση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή για την παραπομπή του στην προκαταρκτική επιτροπή. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε συνάντηση διαρκείας 45 λεπτών με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλο.

parapolitika.gr