24 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο: Κόντρα Κεδίκογλου – Σκουρλέτη στον... αέρα

Εντονη αντιπαράθεση είχαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Β. Διαμαντόπουλου. «Με έχετε πει τρομοκράτη, πλαστογράφο, έχετε χάσει κάθε όριο», είπε ο Σίμος Κεδίκογλου, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Σκουρλέτη: «Ναι το επαναλαμβάνω και μπορώ να το τεκμηριώσω».



Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο:

Σκουρλέτης: Ποιος είναι λοιπόν ο τρομοκράτης; Αυτή είναι φωνητική τρομοκρατία. Σας γνωρίζουμε, σας γνωρίζουμε, έχετε αποκαλυφθεί κ. Κεδίκογλου.

Κεδίκογλου: Με έχετε πει τρομοκράτη, πλαστογράφο, έχετε χάσει κάθε όριο.

Σκουρλέτης: Ναι, το επαναλαμβάνω και μπορώ να το τεκμηριώσω.

Κεδίκογλου: Ναι κ. Σκουρλέτη; Τότε να μάθετε ελληνικά γιατί πλαστογράφος άλλο πράγμα σημαίνει.

Σκουρλέτης: Πλαστογράφος σημαίνει να κάνω την υπογραφή σας. Στο επίπεδο της τηλεόρασης είναι το μοντάζ. Είναι η επιλεκτική παράθεση στιγμιοτύπων. Είναι η αποκοπή κρίσιμων φράσεων, είναι η καταδίκη της βίας που είπε ο κ. Διαμαντόπουλος και το αποκρύψατε.

Κεδίκογλου: Ενα πράγμα σας ζητάω να αποκηρύξετε κάθε μορφή βίας και δυσκολεύεστε πάρα πολύ. Λοιπόν ή θα βγάλουμε τη λέξη βία από τον πολιτικό διάλογο τελείως ή θα έχουμε συνέπειες, γιατί από τις εμπρηστικές δηλώσεις μέχρι τις εμπρηστικές πράξεις η απόσταση όπως αποδείχθηκε είναι πολύ μικρή.

Σκουρλέτης: Καλά που το καταλάβατε. Αλλάξτε λοιπόν. Σταματήστε κάθε απόγευμα 8 παρά τέταρτο να στέλνετε πλαστογραφημένα non paper.

Κεδίκογλου: Εμένα οι δηλώσεις μου είναι σταθερές εδώ και 1,5 μήνα. Κύριε Σκουρλέτη αποκηρύσσετε κάθε μορφή βίας;

Σκουρλέτης: Επανειλημμένα και τη δικιά σας αυτή τη στιγμή λεκτική βία.

Κεδίκογλου: Α, είναι λεκτική βία η δικιά μου, συνεπώς δικαιούται κάποιος να ασκήσει βία πάνω μου γιατί ασκώ λεκτική βία; Προσέξτε αυτό το σκεπτικό κ. Σκουρλέτη. Προσέξτε σε τι μονοπάτια μας βάζετε...

Σκουρλέτης: Αφήστε τον να μιλήσει κ. Παπαδάκη αποκαλύπτεται όλη η γύμνια των επιχειρημάτων και η σκοπιμότητα αυτής της παρέμβασης.

Κεδίκογλου: Ποια σκοπιμότητα παρέμβασης, με παρακαλέσαν να βγω να μιλήσω για την κατάσταση στο Μετρό. Ντροπή σας κ. Σκουρλέτη, ντροπή σας...

real.gr