11 Ιανουαρίου 2013

Που λέτε να δουλεύει ο αναρχοφασίστας του ΣΥΡΙΖΑ;... Όσο για το ποιος τον διόρισε... είναι αυτονόητο!

Δε φτάνουν όλα τ' άλλα, είναι κι Αρειανός ο μπαγλαμάς!

Υπάλληλος του ΟΤΕ Καστοριάς ήταν ο άπλυτος «αναρχικός» - κατά δήλωσή του- βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος! Παρά το "αντιεξουσιαστικό" του προφίλ, στο βιογραφικό του αναφέρεται ότι διορίστηκε...
το 2006 (επί κυβέρνησης ΝΔ παρακαλώ! ), ως τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας, ενώ προηγουμένως εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε πρότζεκτ για λογαριασμό της ERICSSON HELLAS. Ήταν μάλιστα και πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς.

«Η δράση μου, μέσω του κοινοβουλευτισμού, έρχεται ως συνέχεια στην πολιτική μου δραστηριότητα από τα πρώιμα μαθητικά συμβούλια, ως τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά κινήματα» είχε δηλώσει ο ίδιος.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως βουλευτής, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη του, τον Αρη, δηλώνοντας ότι είναι μέλος με αριθμό μητρώου 691.

Στο ερώτημα πώς βρέθηκε από την «κερκίδα στη Βουλή» απάντησε πως είναι η πρώτη φορά που ψήφισε, καθώς απείχε από τις εκλογικές διαδικασίες. Οπως ο ίδιος λέει, από μαχητής της κερκίδας θα γίνει και μαχητής βουλευτής, δηλώνοντας πως από τη Βουλή θα βοηθήσει όσο μπορεί την ελληνική κοινωνία και τον νομό Καστοριάς αλλά και την «αγαπημένη του οικογένεια που είναι ο Αρης».

Ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε ή αυτός μας δουλεύει…