15 Ιανουαρίου 2013

Πάγκαλος: Τα πλουσιόπαιδα κάνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Για τις επιθέσεις βίας αλλά και για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μίλησε ο Πάγκαλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα πλουσιόπαιδα επιδίδονται σε τρομοκρατικές ενέργειες και χαρακτήρισε μάλιστα «πλουσιόπαιδο» και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα ανέφερε ο κ. Πάγκαλος: «Αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις είναι γόνοι καλών οικογενειών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Έχει επιβεβαιωθεί παντού. Και στους «Πυρήνες της Φωτιάς», από τις συλλήψεις και τις δικογραφίες. Εκεί φαίνεται η προέλευση και η κοινωνική αναφορά των οικογενειών. Αλλά όχι όλων. Ο κ. Τσίπρας είναι παιδί εύπορης οικογένειας. Άρα, δεν είναι λαϊκός. Πώς θα είσαι λαϊκός με χρήματα; Όταν λέμε λαϊκός, εννοούμε παιδί που έχει ανάγκη το μεροκάματο. Παιδί της εργατιάς, της αγροτιάς.

Δεν υπερασπίζομαι ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή ο κ. Τσίπρας είναι ενσυνείδητα τρομοκράτες. Θεωρώ ότι κάπου είναι ανεύθυνοι. Είναι σε επικίνδυνο και εγκληματικό βαθμό ανεύθυνοι.

Δηλαδή, με τι μούτρα πήγε στον Σόιμπλε; Εδώ είχε πει επανειλημμένα το κόμμα του και ο ίδιος ότι όσοι συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους και προωθούν την πολιτική του μνημονίου είναι «Τσολάκογλου», δηλαδή δοσίλογοι της κατοχής. Μα, αν κάποιος είναι «Τσολάκογλου» στην Ελλάδα, τότε ο Σόιμπλε είναι ο Χίτλερ! Ρεζιλίκια και ξεφτίλα είναι αυτά. Εγώ, αν είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, θα αισθανόμουν την ντροπή να με κατακλύζει».