22 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η σέξι και εκθαμβωτική Σταρ που θελει να γίνει κυβερνήτης! (φώτο)

Θέση κυβερνήτη στο βόρειο τμήμα του Μπένι στη Βολιβία διεκδικεί για δεύτερη φορά -πάντα με το κόμμα του προέδρου, Έβο Μοράλες- η 28χρονη καλλονή Τζέσικα Τζόρνταν.

Το παράδειγμα του Μπερλουσκόνι φαίνεται πως ακολουθεί ο Έβο Μοράλες, τοποθετώντας ως υποψήφια κυβερνήτη για το νομό Μπένι ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της χώρας.


Γεννημένη από Άγγλο πατέρα (σ.σ. μηχανικό σε πετρελαική εταιρεία) και Βολιβιανή μητέρα, η 28χρονη Τζέσικα κατάφερε διαδοχικά να στεφθεί Μις Βολιβία 2007 και Μις Λατινική Αμερική.

Αν και ο τρόπος που μεγάλωσε ήταν εντελώς κοσμοπολίτικος (σ.σ. Έχει ζήσει διαδοχικά σε Βολιβία, Αγγλία, ΗΠΑ και Βραζιλία) εκείνη πάντοτε είχε αδυναμία στην χώρα καταγωγής της μητέρας της, δηλώνοντας «από τότε που ήμουν παιδί ήθελα να εργαστώ μια μέρα για το έθνος, να κάνω κάτι για την πατρίδα μου και για τον τομέα μου μια μέρα».

Την πρώτη φορά που κατέβηκε υποψήφια το 2010 έχασε την θέση του κυβερνήτη για μόλις 25.000 ψήφους. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Μοράλες να την διορίσει ως περιφεριακή διευθύντρια του οργανισμού ανάπτυξης των συνοριακών επαρχιών. Κάτι που μεταφράζεται σε 700 εκ. δολάρια που είχε στην διάθεσή της για την δημιουργία δρόμων και νοσοκομειών.














παραπολιτικα