23 Ιανουαρίου 2013

Ρόμπα έκανε την ανέραστη ο Βαρβιτσιώτης!

Όσοι πόνταραν… περιουσίες ότι η Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, στην οποία παραπέμφθηκε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα είναι η… δική της στιγμή, μιλώντας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δικαιώθηκαν με το “καλημέρα”. Βέβαια σήμερα της χάλασε τη σούπα ο Μιλτιάδης αλλά η Αωή θα έχει κι αλλες ευκαιρίες να τα κάνει όλα κ@λο...

Στη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία επελέγη το προεδρείο, με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη να συγκεντρώνει 7 ψήφους για τη θέση του προέδρου, αλλά και 6 λευκά… απέναντί του, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άστραψε και βρόντηξε.

Πρώτα απ’ όλα κατά του ίδιου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, θέτοντας ζήτημα αξιοπιστίας και αμεροληψίας για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του.

Στη συνέχεια, για το πόσο… μυστικοπαθείς θα είναι οι υπάλληλοι της Βουλής που θα επιλεγούν να συνδράμουν το έργο της Προανακριτικής Επιτροπής, κρατώντας πρακτικά.

Και τρίτον, με μια σκληρή αντιπαράθεσή της με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος εξελέγη αντιπρόεδρος της Επιτροπής, όπου μεταξύ άλλων η κουβέντα έφτασε στον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, και τον δικό του ρόλο ως “κατηγόρου”, στο Ειδικό Δικαστήριο του σκανδάλου Κοσκωτά, το 1989.

Βρήκε το … μάστορά της η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όμως βρήκε το μάστορά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πριν από λίγο σε ένα από τα γνωστά της ξεσπάσματα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να ωρύεται ότι όλες οι προηγούμενες προανακριτικές «κουκούλωναν» τα σκάνδαλα και έβγαζαν λάδι όλους τους κατηγορουμένους. Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος την αποστόμωσε υπενθυμίζοντάς της ότι το 1989 ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν αυτός που έκανε αθωωτική πρόταση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στην υπόθεση Κοσκωτά.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Ζωή είχε δώσει ένα ακόμα σόου ζητώντας να μάθει τα ονόματα των πρακτικογράφων της Βουλής (!) για να μάθει αν είναι εχέμυθοι.

Πληροφορίες από ysterografa.gr/parapolitika.gr